Kolega MUHA to je piickin dim pri tebi
,nikaj,ono pre kolegi "zatvoreniku" ono je dim kak spada.
Evo nasel sam vremena da nasem kolegi "zaprtomu" konacno odgovorim,na njegovu vapajucu prosnju: hotela daj nas prosvijetli,kaj da dalam,kaj.
Prosnja se ticala ove situacije oko plandemije,potresa ali i cjelovite,normalnog doba.
Nakon dugog mozganja,mucenja,raznih informacija i u zelji da naseg "zaprtoga"prosvijetlim,desilo se cudo on je tim pitanjem prosvijetlil mene.
Zato jasno i glasno vicem:
PRESTANIMO MRZITI LJUDE
Ova istina je tako jednostavna i cista,nevina i jasna.
Da, ja sam shvatio,moramo se svi samome sebi ispricati i pokajati,svi smo grijesili,mrzili i vrijedjali druge,drugacije,neistomisljenike.
Zato se ovom prilikom ispricavam svim mojim dragim forumasima koje sam mucil,ismijaval,....oprostite.
To je kljuc: prestanimo biti neljudi,necije orudje,sirimo dobre namjere,pomazimo si medjusobno,pa nije nas dragi bog napravil iz sjemena zla.
Ovo sadasnje stanje nam je nametnuto,svatko zeli osjetiti i primati paznju,ljubav,toplu ljudsku rijec,primati pomoc kad je potrebno.
U ovom svijetu skoro sve je lazno,prividno,lazne ljubavi,lazni prijatelji,lazna briga za starije i potrebite,lazno izabrani narodni predstavnici i vrsitelji narodne volje(politicari i policija),lazno" opasno" sunce koje se namjerava zakriti tamom...
Da prijatelji ovo je lazni svijet,svijet kojeg nismo zeljeli ali smo okretanjem glave i ravnodusnoscu tome pridonijeli.
Zato nemamao pravo ocekivati da netko drugi ispravi sve nase propuste,red je na nama.
Bili smo opominjani da idemo u krivu smjeru,da ce lose zavrsit,okrenimo ovaj izgubljeni brod,izadjimo iz magle.
Prestanimo mrziti ljude,to je sve sto trebamo ciniti.
Tko smo: djeca bozja
Sto smo:izgubljeni i robovi
Zasto smo:jer se klanjamo laznim bogovima.
Mozda sam ovo napisao na zagonetan i filozofski nacin,no oni koji traze istinu ce shvatiti.
Kolegi Kupljenecu ,veliko hvala sto je u ikrenoj poruci, on prosvijetlio mene da ja mogu prosvijetliti njega.
ps.svi smo braca,progledajmo tko nas to dijeli