• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,567
Pa sve kaj ide iza tebe mora imat, tojest očito ne mora kad ne ide u seriji ali bilo bi poželjno, još pogotovo ako je 2 metra iza tebe i 3 široka, pa ako ti zaklanja signalizaciju na traktoru...

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,387
El sam se ja zgubil, ili se postovi sele kojekud, poprilično sam siguran da sam prošli post u ovoj temi napisal u drugoj temi?! 🙄

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Preseljene su poruke o radnim svjetlima u odgovarajuću temu.
A gdje si ti postavil svoje poruke? Mogu ih preseliti samo reci kam ;)

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,387
Ma ne štima sve, to sam popratil, al ovu zadnju sa radnim svjetlima po cesti i na strojevima sam valjda greškom tu odgovoril.

Charlip

Iskusan lik
Tu od
21 Pro 2018
Poruka
1,557
Je je dela kak ne...pitaj @irvine156 jel se to tak dela,gle kak izgleda to kaj je on napravil,da je tak mjeril ko ti 6 dana nebi 1 cm vara imal a ne pol stroja povareno

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,567
Ne znam, al znam da sam sebi brige stvaraš i mučiš se di ne treba. Ako je prikolica u startu predimenzionirana onda ne mora var bit mikroskopski točan jer to nema di mrdnut.

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,263
A z čim se vari? 😎
Lijepi projekt. To kad si neko zna sam nacrtati u nekom od programa je velika prednost.
Ja većinom radim napamet, pa puno puta zapnem, il mi ne pašu pozicije ili ih nit nemam.
Al riješi se to sve, jedino kaj duže traje 😅

irvine156

Iskusan lik
Tu od
10 Svi 2012
Poruka
797
Da i ja radim napamet, ali takva stvar neide, ni sam neznam koliko desetina preinaka i grešaka je riješeno u programu za crtanje prije rezanja, dalo bi se ako kopiraš drugog u milimetar.

Aparat je Uljanik Ida 400A, žica 1.2mm.

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,263
Da točno to. Program ispravi našu lošu procjenu 👍
Odličan aparat. Bez ventilatora za hlađenje, a intermentencija velika.
Jel originalni dodavač na njemu?
Za sklopku grube regulacije lako bi trebao oružani list, a treba to i okrenut 😅

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh