Išel samo sad skočiti do benziske po benzin za pilu.
I zaboravil kupit lancol pa se vraćal, ali ali ide policija ususret meni, niš ja vozim al nisam vezan.
Kad vidim u retrovizoru okreću se i zamenon pod rotirkama, reko kaje sad polako vozim neznam kaje. I evo njih ja upalim sva 4 i van, još sam onak za doma oblečen u kombinezonu, dobar dan kontrola prometa, vozačku i prometnu traži, pita dal sam kaj cugal, reko evo baš si kavicu pijem kofitugo, veli on kaj ja ne slušam radio i ne gledam tv? Reko pa onak slabo, zakaj? Gospodine niste vezani. A to znam da nisam, zaboravil sam se svezat. Ovih dana je europska akcija pojasa, kazna 1000 kuna ili na licu mjesta 500.Pita kak mi paše,ja velim nikak, jer nemam kune kod sebe kupil benzin i stvarno nemam, reko imam karticu ak mogu snjom, veli samo malo, i ide do kombija i zove me nutra, ja dojdem i veli mi jel sam za da dobim upozorenje, reko može kaj sad, pošto nemam nikakvih prijašnjih prekršaja pa mi dal upozorenje na godinu dana, ak kaj napravim tih 1000 kuna isto moram platiti, i nakon svega nije mi se više išlo na benzisku po ulje pa stal u poljoapoteci i kupil neko kaj su imali, valjda bu dobro. Piše neko iz Varaždina to dela.