Katastar u pokretu. Dosta je točan. Tu možete doći do svih podataka vezanih za katastarsku česticu.
Kolege evo probao sam malo testirati doma aplikaciju "katastar u pokretu".
Točno je pokazala među na mikrolokaciji na uglu, pokraj kokošinjca.
Točno je pokazala i među između nas i punice
.
Moj položaj "pokraj ograde uz cestu" je pokazivalo iz nekoliko pokušaja, kao da stojim naslonjen na sam ugao od kuće, a od njega se nalazim udaljen gotovo 4 m. Iz nekoliko pokušaja.
Stanem na ugao od svinjca i pokazuje mi da sam udaljen cca 1m, da stojim na gredici u vrtu, isto iz dva, tri pokušaja.
Ovakvi rezultati ne mogu baš nikome poslužiti za utvrđivanje međa posjeda.
I baš me sad nazvao prijatelj, želio je kupiti zaštitna sredstva, ali mu ne žele prodati, jer nema "novu iskaznicu". Veli imaš možda ti posudi mi da kupim. Nemam velim nisam dobio.
Položio sam u siječnju prošle godine po drugi put, platio i "radi korone nisu slali iskaznice", a sada ih traže u trgovini, jer inspekcije prijete kaznama??? Tko je tu lud. Položio sam. Platio sam. Iskaznicu do danas nisam dobio. I sad neka trpim probleme, o sve im ***** po spisku, samo neka me traži ono što mi nije dao, a uzeo je moj novac prije 15 mjeseci... I kako onda ne budemo zločesti građani, kako, u ovakvoj postavci svega ???