Na kraju buš ostal praznih ruku.Kaj napravit kad si nekome preskup za neki posel? A posel si napravil? Znači napraviš mu posel za 15,do 20 min i sve složiš i pita kolko sam dužan, ti veliš tolko i tolko a on to ja neću platit jer je to puno za tak malo vremena.
To nek ti bu jedna od životnih škola. Pred mušterijom se nasloniš na pank i čekaš da otputuje svojim poslom.... a ti tek onda radiš pa kad misliš da ga trebaš zvati zoveš ga. Da se nebi dovel u situaciju u kojoj si sad.Kaj napravit kad si nekome preskup za neki posel? A posel si napravil? Znači napraviš mu posel za 15,do 20 min i sve složiš i pita kolko sam dužan, ti veliš tolko i tolko a on to ja neću platit jer je to puno za tak malo vremena.
To je onda za nek se nađe, dok ne rade se i ne kvare. Sve je to neka vrijednost, da nema i koji anlaser za PE18 viška?Pa ovak jocc:
STEYR 658, TV 319 komunalni, TV 319, onda je negdje na stolu u radionici Muta, par međunožnih dvokotaćnih gurala jedan SACHS madass 50ccm u dnevnoj sobi....i tak.
A imaaaam zemljeee ..........za motikom obraditi!
Koliko vidim tu fali samo rele za uključivanje i koja poluga.Ovak izgleda, nažalost nemam svih dijelova da ga sastavim a trebam to tastu složiti da konačno nakon 30 godina pali na tipku a ne na uže.