Viduka OPG
Iskusan lik
- Tu od
- 23 Velj 2019
- Poruka
- 3,611
Pšenica ječam i kokuruz
Jedan poznanik je propal na takav način kroz daske na stropu klijeti...Ovaj naslov što smo radili danas... jučer sam izradio jedan podest za skladištenje sijena i slame za kuniće.
Kupio sam daske, štafle i firkant čelične cijevi za izradu. Prvo sam bio šokiran, jer su cijene rezane građe i željeza otišle u nebo, sve je gotovo duplo skuplje (e sad da li je to na svjetskom nivou, ili samo u HR radi potresa i obnove, nije mi poznato).
I onda meni pod nogama, prvome, pukne (na kvrgi) nova novcata daska, a skuplja je od suhoga zlata😖
Eto mi odmah novih/dodatnih troškova, treba to pojačati, da bude svima sigurno, da se više ne ponovi nikada:
View attachment 39652
Dobro da se javil za kavu.Jučer bila jedna malo dalja tura, Gornja Stubica - Donja Bistra cca 22 km... doduše bilo je malo pretovara al sam brzo stigao za 50 minuta do Bistre pun a doma za 30 minuta... na putu me zaustavi jedan gospon i traži da mu prodam drva da je to šteta za drva, da on treba za dasne i nudi mi 600 kn po m3... prodao bih al šteta drva nisu bila moja![]()
Ja za sebe imam, moj kum bi kupio tak jedan kamion cca 10m3, pa ako nije problem da pitaš kolko bi došlo s prijevozom u Hruševec Kupljenski (2-3 km od Kupljenova) i kakva drva (po mogućnosti ako ima bukva)?Nemam ja, mi ako uhvatimo malo vremena pa napravimo par metara koje prodamo da vratimo troškove za svoja drva, a ima tu kod nas jedan koji vozi sa kamionom... al to već silazi dosta skupo skoro da se ne isplati, samo imaš posla oko piljenja i kalanja i još ako doveze neke debele e onda nastupaju problemi haha
Ja sam malo bacio oko, izgleda zanimljiva dramska serija.Gleda li netko Hrt3
Evo ovo je bilo, ako si od volje i vremena, pogledaju, priča o ljudima koji su rođeni s fakultetom.Ja sam malo bacio oko, izgleda zanimljiva dramska serija.