Viduka OPG
Iskusan lik
- Tu od
- 23 Velj 2019
- Poruka
- 3,491
Pšenica ječam i kokuruz
Jedan poznanik je propal na takav način kroz daske na stropu klijeti...Ovaj naslov što smo radili danas ... jučer sam izradio jedan podest za skladištenje sijena i slame za kuniće.
Kupio sam daske, štafle i firkant čelične cijevi za izradu. Prvo sam bio šokiran, jer su cijene rezane građe i željeza otišle u nebo, sve je gotovo duplo skuplje (e sad da li je to na svjetskom nivou, ili samo u HR radi potresa i obnove, nije mi poznato).
I onda meni pod nogama, prvome, pukne (na kvrgi) nova novcata daska, a skuplja je od suhoga zlata 😖
Eto mi odmah novih/dodatnih troškova, treba to pojačati, da bude svima sigurno, da se više ne ponovi nikada:
View attachment 39652
Dobro da se javil za kavu.Jučer bila jedna malo dalja tura, Gornja Stubica - Donja Bistra cca 22 km... doduše bilo je malo pretovara al sam brzo stigao za 50 minuta do Bistre pun a doma za 30 minuta... na putu me zaustavi jedan gospon i traži da mu prodam drva da je to šteta za drva, da on treba za dasne i nudi mi 600 kn po m3... prodao bih al šteta drva nisu bila moja
Ja za sebe imam, moj kum bi kupio tak jedan kamion cca 10m3, pa ako nije problem da pitaš kolko bi došlo s prijevozom u Hruševec Kupljenski (2-3 km od Kupljenova) i kakva drva (po mogućnosti ako ima bukva)?Nemam ja, mi ako uhvatimo malo vremena pa napravimo par metara koje prodamo da vratimo troškove za svoja drva, a ima tu kod nas jedan koji vozi sa kamionom... al to već silazi dosta skupo skoro da se ne isplati, samo imaš posla oko piljenja i kalanja i još ako doveze neke debele e onda nastupaju problemi haha
Ja sam malo bacio oko, izgleda zanimljiva dramska serija.Gleda li netko Hrt3
Evo ovo je bilo, ako si od volje i vremena, pogledaju, priča o ljudima koji su rođeni s fakultetom.Ja sam malo bacio oko, izgleda zanimljiva dramska serija.