johabica
Iskusan lik
- Tu od
- 8 Tra 2012
- Poruka
- 4,529
Dva dana se spremala roba za žitnjak.Sinoć do osam.Rajčica,paprika,krastavci,šljivar,roga.Pa u pola devet kupanje.Pa sam bila sa svekrvom na hitnoj koja više nije hitna.Prime te samo ako hoćeš umrijeti odmah,a ako nisi voljan čekaš slijedeći dan svoga doktora u selu.Ma kako ti loše bilo.Što nisi otišao odmah kada ti je bilo nešto malo.Ili idi zamjenskom doktoru koji isto ne radi noću.Bez uputnice ne možeš u bolnicu.A zamjenski doktor ionako ne daje uputnicu.Samo recept.Pa ako si za umrijeti kada radi zamjenski-umri,jer hitna ne prima niti ako hoćeš umrijeti kada radi zamjenski,a zamjenski,ko što rekoh ne daje uputnice bez kojih ne možeš nikuda osim natrag kući,tko ti je kriv što ne želiš čekati svoga doktora u njegovo radno vrijeme.E,sada sam :axe:doktore,pa idemo dalje.Kući sam došla u petnaest do jedanaest,otprilike,odahnula,nahranila psa i šest mačaka(hajde,tko želi na poklon prekrasne male mačiće),i navalila na kompjutor.Onda sam gledala neki film,i oko jedan otišla spavati.To je ona situacija kada od umora ne možeš zaspati.