Polako, polako ali sigurno.
Pogledaj kištru na traktoru, van viri mač -crvena zaštita- mača motorkeLee, ne kužim kaj je pjesnik hrel reči spomenom "svjetla".
Jeli se to danas radila prikolica?Kad ovakvi majsori imaju plaću 9soma kuna i niš mu nesmeš reći da se ne uvrijedi, još i prijeti otkazom🙂veli joj dobro je to.
To je ono kad nema majstora pa moraš držat bravara ko oko u glavi.
View attachment 41776
Tu bi se prilikom pregleda kamerom istovremeno vidjelo i kaj se pri susedu v dvorištu delaNije, kod mene se varovi termoviziskom kamerom nadgledaju, neznam jer bi ovo prešlo🙂
je*eš to, ak nije radioaktivnoNije, kod mene se varovi termoviziskom kamerom nadgledaju, ne znam jer bi ovo prešlo🙂
Torpedo nije za sitne poslove.Pa zakaj tak sitne poslove ne delaš sa torpedom? 🙂
Htel sam al mi je kardan predugacki za Torpeda… 🤭Pa zakaj tak sitne poslove ne delaš sa torpedom? 🙂
Treba mu dati veću plaću,jer treba to znati tako zavariti🤔 Prava slika ipak košta😉Kad ovakvi majsori imaju plaću 9soma kuna i niš mu nesmeš reći da se ne uvrijedi, još i prijeti otkazom🙂veli joj dobro je to.
To je ono kad nema majstora pa moraš držat bravara ko oko u glavi.
View attachment 41776
Penzionerski.Polako, polako ali sigurno.
Zato je prikolica vuska, kaj se vidi odostraga. Tko razmišlja o samogradnji prikolice, bilo bi dobro da to uvaži.Pogledaj kištru na traktoru, van viri mač -crvena zaštita- mača motorke