• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,996
To sam i ja gledao, nisam bio siguran da li mislimo isto, sad je sve jasno. Dobra improvizacija svjetla.

Posljednje uređivanje:
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Kad ovakvi majsori imaju plaću 9soma kuna i niš mu nesmeš reći da se ne uvrijedi, još i prijeti otkazom🙂veli joj dobro je to.
To je ono kad nema majstora pa moraš držat bravara ko oko u glavi.
FB_IMG_1635608900964.jpg

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,616
Polako, polako ali sigurno. :)
Penzionerski. :)
Ostalo mi je još sam jedno mesto (mi to zovemo mežnarova njivica) kam se mogu požuriti, a tam bum sigurno stigel na vrijeme (možda i prije) kak god polako.

Pogledaj kištru na traktoru, van viri mač -crvena zaštita- mača motorke
Zato je prikolica vuska, kaj se vidi odostraga. :hahah: Tko razmišlja o samogradnji prikolice, bilo bi dobro da to uvaži. ;)

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Evo, ja dovršil drva za ovu zimu...
20211030_174419.jpg
Ne znam koliko je gore...znam da je Same jedva vlekel u reduciranim brzinama 🤷‍♀️🤣
A onda je to bilo veselo napeljati u rikverc u štagalj, bez pomoćnika.
Tolerancija je 5...10 cm (ukupno 15cm) sa svake strane. 20211030_175824.jpg

@Lee Champa, dojdi si po pilovinu, jer bu inače završila v svinjskom dreku (a ja ne bum ni repa od svinjčeta probal)
20211030_174953.jpg
Sad morem mirno dobiti upalu pluća...

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh