Šta se radilo danas-prvo se ujutru u krevetu popio kapučino(ja kuham,nosim u spavaću,pa se srče),onda se tražio razlog -zašto ne ustati iz kreveta.Kada su se izgubili svi argumenti-počela je kiša.Pa se izležavanje produžilo.Tako ti je to kada si svoj gazda-možeš što hoćeš.(Pouka-postani i budi poljoprivrednik).Onda je želudac počeo tražiti svoje.Onda je zvala prijateljica i najavila dolazak.Onda se počeo spremati ručak.Onda je došla prijateljica.Onda je otišla prijateljica.Onda je suprug otišao u plastenik brati rajčicu.A ja sam nastavila sa ručkom,stavila sve u rernu,namjestila sat i otišla u plastenik brati papriku.Onda sam otišla provjeriti dali je ručak gotov(krumpir sa piletinom pečeno u rerni).Bio je Onda sam ja pojela koliko sam mogla jer mi je bilo fino(krumpire spremam vrlo rijetko pa su mi bile gladne oči).Onda sam otišla opet u plastenik dalje brati papriku.Onda sam morala na wc,pa sam opet otišla u kuću(viša sila ne pita),a u kući je već bio suprug i pao je dogovor-od posla više ništa.On se izležava na trosjedu i drjemucka,a ja sam navalila na kompič.Ako ste sve ovo pročitali znate što se radilo danas.I da,skuhala sam psu Ninici i macama pileće hrbte.Sve su pojeli .I konzerve.To su oni radili danas Jeli.A mi smo jeli,srkali i radili.I ostalo.Tako.To je to.Za sada.Dan još traje.Ali više neću reći ništa.Za danas.:gitarist::gitarist::gitarist: