E,nastavak dana ide ovako-nešto se pospremalo,nešto se kuhalo,a sada se sjedi u mraku.Ne mogu vjerovati.Je da sam sama kriva,djelomično.Počelo je prije Velike Gospe kada je pao luster sa stropa u boravku,i naravno,razbio se.I stolić.Pa još nismo kupili drugi,jer ne želim bilo kakav,pa je to odgođeno za dane kada neće biti posla da se u miru obiđu dućani.Svjetlo nije bilo problem,jer je boravak,blagavaona i kuhinja povezano u jednu cjelinu sa još dva lustera.Dučani su se obišli krajem prošloga tjedna,u dva grada.Od lustera ništa,nešto sam izbirljiva.I to ne bi bio problem da prekjučer jednostavno nije crko luster u blagavaoni.Sa pet žarulja.A jučet onaj u kuhinji sa šesnaest žaruljica,isto sve odjednom.Svjetlo imam samo na napi,od tv i od kompiča.I još,sutra smo trebali ići u Zg naći ono što mi odgovara,a jutros se razbolio pas.Pa ćemo opet biti u mraku.Ko obitelj Kremenko.Ili Kamenko.Došao susjed električar i kaže da će možda trebati mjenjat-ne znam što,instalacije.Baš nas ide,od udara groma u kuću postali smo ko ukleti.:twisted: