danas sam sa ženom skoknuo do grada da obavimo pripreme za naše pokojne,malo papice za piliće,teliće i onda jedno zanimljivo putovanje do našeg forumaša Todija koji se ponudio da mi prebaci vreču čistokrvnog Ličkog krumpira od naše legende Grofa ,nakon malo konzultacija preko moba pronašao sam ljepi ranč našeg Todija,milina za živjeti ,nema puno prometa,mir,šuma ,ni onaj šugavi Goglić valjda tamo ne prolazi,uglavnom za prvi utisak sve pohvale za cijelu obitelj od najmlađe do najstarijih članova i još nekih ljepih događaja koji budu sljedili,malo se popričalo ,popilo jer ipak je Todi imao razne obaveze oko svog imanja ,uglavnom sve 5,terasa je dovoljno velika da napravi okupljanje večeg broja forumaša,samo logistiku odraditi,šuma je blizu budemo nekakvog zeca na ražanj a do kuče ima igralište ako tko obnemogne,podignemo tamo šator i prespava do drugog dana,samo dve brzinske slikice,kolega Todi i njegov 818,normalno ovaj visoki mladić naš Todi
Uploaded with
ImageShack.us,nisam mogao odoliti ipak je to Tomo,
Uploaded with
ImageShack.us,uglavnom eto u razgovoru sa kolegom saznao sam da mu je teta moja bivša učiteljica engleskog u osnovnoj,kao je svijet mali
artyman:
artyman: