Petretic549
Dobro znana faca
- Tu od
- 19 Lis 2011
- Poruka
- 1,437
Jučer razlvačio sa branama ječam
Dan je počeo naopako.Ništa neuobičajeno.Najprije smo u dvorištu našli macu,našu Cicu razbijene glave.Mrtvu.Nema se vremena niti za tugovanje.Odrađuju se Sisvete.Rezalo se cvijeće,pakiralo,pa se oko pet uzelo deset minuta predaha,napravio se neki aranžman,a sada se pitamo što ćemo jesti.Za danas gotovo,iako imam osjećaj da bi mi pametnije bilo vratiti se u garažu.Kada bih imala snage.
E Johabice treba malo i odmoriti ne samo raditi a nažalost svi mi živimo od novca tak da treba i malo muke ,evo ispričaču ti priću svog susjeda koji lagano po cijele dane ništa neradi zima ide a on nema ni drva struju su mu isključili i ništa ga ne dira i tak ti on ( lijepo) živi i sve stigne nigdje se ne potrga od posla
onda se ja pitam pa ko je lud ja koji po cijele dane radim ko luđak ili on a opet istoživimo kako ko sa nižim ili višim standardom ali se živi tak da bi i mi koji trčimo za poslom ipak bi trebali malo nekad stati na loptu....
e imam i ja takvog samo kaj moj kad krenu svinjokolje hoda po selu ko čuko ja mu jedne godine dal dvije glave nije mi se dalo s tim zaj....t da vidiš kak to klinci nose doslovno ko pas lutalica crkotinu
E danas smo nakon posla oko bušotina pojeli jedno prase , onako , radi reda artyman: