• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
ujutro gas do grada nešto poplačati jer sjela nek crkavica,susjedima posijao hektar pšenice,dva sata prije hranjenja krava otišao malo orati da još sutra posijem 2 rali pšenice:drinkers::drinkers:

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,145
Već nekoliko dana intezivno vozim vodu na istražne bušotine i premiještam ih sa lokacije na lokaciju , radi se bukvalno dan i noć tako da jedva nađem vremena za bilo šta drugo :rolleyess: pa čak i spavanje :oops:
U međuvremenu sam se malo opremio za to , kupio dvije cisterne i svu opremu za utakanje-istakanje :supz:

toma 3340

Član
Tu od
1 Svi 2011
Poruka
888
bit će para kod druga Save:vragek::vragek::vragek:
Ja danas ništa pametno, mislio ići orati ali plan propao odgođen za prekosutra, ostalo vrijeme kosio travu oko kuće.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ludimo,ludimo danas,malo smo i jučer,a ludjet ćemo i sutra i prekosutra i sve do četvrtka.Da mogu večeras zaspati i probuditi se u červrtak.Ah.

I

ihorzic

Guest
Pospremao dopodne sa ženom dvore prije snjega i cijelo popodne prespavao - sad čekam masterchefa .

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Do deset prijepodne odmarao trticu jer sam jučer susjedu sijao rasipačem 10 rali žita a samo 25% bilo pređeno rotodrljačom ,ostalo se bacalo po uzoranom,pjevao sam jučer promjenili bubrezi i jetra strane,ostatak dana proveo pokrivajuči razne drangulije i obrezao večinu ruži:finga::finga:

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,145
E danas smo nakon posla oko bušotina pojeli jedno prase , onako , radi reda :partyman:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Dan je počeo naopako.Ništa neuobičajeno.Najprije smo u dvorištu našli macu,našu Cicu razbijene glave.Mrtvu.Nema se vremena niti za tugovanje.Odrađuju se Sisvete.Rezalo se cvijeće,pakiralo,pa se oko pet uzelo deset minuta predaha,napravio se neki aranžman,a sada se pitamo što ćemo jesti.Za danas gotovo,iako imam osjećaj da bi mi pametnije bilo vratiti se u garažu.Kada bih imala snage.

farmervg

Aktivni član
Tu od
7 Lip 2010
Poruka
1,421
Dan je počeo naopako.Ništa neuobičajeno.Najprije smo u dvorištu našli macu,našu Cicu razbijene glave.Mrtvu.Nema se vremena niti za tugovanje.Odrađuju se Sisvete.Rezalo se cvijeće,pakiralo,pa se oko pet uzelo deset minuta predaha,napravio se neki aranžman,a sada se pitamo što ćemo jesti.Za danas gotovo,iako imam osjećaj da bi mi pametnije bilo vratiti se u garažu.Kada bih imala snage.

E Johabice treba malo i odmoriti ne samo raditi a nažalost svi mi živimo od novca tak da treba i malo muke ,evo ispričaču ti priću svog susjeda koji lagano po cijele dane ništa neradi zima ide a on nema ni drva struju su mu isključili i ništa ga ne dira i tak ti on ( lijepo) živi i sve stigne nigdje se ne potrga od posla
onda se ja pitam pa ko je lud ja koji po cijele dane radim ko luđak ili on a opet istoživimo kako ko sa nižim ili višim standardom ali se živi tak da bi i mi koji trčimo za poslom ipak bi trebali malo nekad stati na loptu....

Žuti org

Član
Tu od
19 Svi 2012
Poruka
232
E Johabice treba malo i odmoriti ne samo raditi a nažalost svi mi živimo od novca tak da treba i malo muke ,evo ispričaču ti priću svog susjeda koji lagano po cijele dane ništa neradi zima ide a on nema ni drva struju su mu isključili i ništa ga ne dira i tak ti on ( lijepo) živi i sve stigne nigdje se ne potrga od posla
onda se ja pitam pa ko je lud ja koji po cijele dane radim ko luđak ili on a opet istoživimo kako ko sa nižim ili višim standardom ali se živi tak da bi i mi koji trčimo za poslom ipak bi trebali malo nekad stati na loptu....

e imam i ja takvog samo kaj moj kad krenu svinjokolje hoda po selu ko čuko ja mu jedne godine dal dvije glave nije mi se dalo s tim zaj....t da vidiš kak to klinci nose doslovno ko pas lutalica crkotinu

farmervg

Aktivni član
Tu od
7 Lip 2010
Poruka
1,421
e imam i ja takvog samo kaj moj kad krenu svinjokolje hoda po selu ko čuko ja mu jedne godine dal dvije glave nije mi se dalo s tim zaj....t da vidiš kak to klinci nose doslovno ko pas lutalica crkotinu

Znaš samo postoje dvije skupine ljudi oni koji nemaju iz razloga siromaštva ili u životu nisu imali sraće i oni koje boli k.... a imaju dobre prihode e takav je moj koji nije za žalit i kojem nebi dao ni papak a kamo li glavu dok ovoj prvoj skupini bi dal i pola svinje ..

Žuti org

Član
Tu od
19 Svi 2012
Poruka
232
i moj je ovaj drugi nek mi je bilo žale dece blijedi slabi i gladni nisu zaslužili biti radi toga kaj imaju lijene roditelje

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Šta smo radili danas?E,to je pravo pitanje,a ja imam i odgovor-od devet ujutro do sada nisam bila u kući,ručak usput,nešto sitno,napravila sam jedanaest aranžmana,grobnih-nitko ne mora umrijeti,to je za već mrtve.Pa se narezalo još cvijeća.Htjela sam raditi dalje,negdje do ponoći,ali očito mi neide više kao nekad.A još se mora nepraviti dvadeset komada.Valjda ću uspjeti do kraja srijede.Ili će mi netko navući uši.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh