Super to ide s tim kalačom :supz: Može li koja slika tog kalača? rayer: Dali je možda negdje na forumu detaljnije opisan, ako je, možeš li staviti link?evo današnje akcije :supz:
ovdje je preko 22 metara drva
u akciji su bili IMT 539 i Kalač (domača proizvodnja)
Super to ide s tim kalačom :supz: Može li koja slika tog kalača? rayer: Dali je možda negdje na forumu detaljnije opisan, ako je, možeš li staviti link?
Danas se prvi i zadnji put vozilo gnojivo s IMT 539 po polju.. to je zlo od traktora, em nema snage a ni težine.!
palo skidanje blata,đubra,trave sa Sonalike,sutra je registracija,pošto riklo crijevo od miniwasha otišao sam do Hodaka i obavio jedan glanc do temelja,poslje podne se nakosilo za dva dana ljulja jer sutra registracija otegne se cijeli dan pa se ne stigne,dao krv popodne,aha 29 put,i sad navečer najgori posao pomagao matematiku kčeri,užas po tom novom programu jedva izađe da je 2i 2 =4,artyman:artyman:artyman:
Kakvo gnojivo, el stajski gnoj ili umjetno?
hmmmmm...mislim da sam cak stavio slike negdi
kalač je od tetka,znam samo da su ga doma radili i 3 zime usavrsavali i sad je taman.
pritisak ima 20 tona,i radi na pumpu koju vrti kardan
ma stajsko, do sad stalno vozil Kompaktom, al mi je bio 539 pri ruci, al eto razočaral me..
Hvala!! Pokušaću potražiti slike, valjda čika Guglo nešto zna o tome.