• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,618
Kad si videl da vrana vrani oči kopa? Nemre hotela niš našem hoteli. :LOL: :ppozdrav:
Nadam se da nije ozbiljnije zbetežal.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Najvjerojatnije mu teme više nisu interesantne....
Ili nema više vremena, kao neki....

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Baš zanimljivo, nekom fali Hotela, ali bome većini zaključana tema. Točno se vidi kog intersira poljoprivreda😉

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Nema sad poljoprivrede. Sad se popravljaju strojevi ili kupuju drugi
I onda moramo negdje trkeljati i svaditi se!
Ima.
Ja sam upravo nabrala paprike i paradajze za sutra za plac.
Malo više neg treba jer sam danas malo više nek treba potrošila u Čakovcu, pa da si izniveliram. :)

A ekipa kud nestade hotela kolega naš.
Štrajka i prosvjeduje u Austriji - zabranilo mu bez pike ući u birtiju, a kaj bu njemu nešto neko branilo, sad bu ih on napenalil i u austrijsku birtiju ušel i bez maske i bez pike, a austrijsko veli jok a hotela veli ko te šiša ja bum prosvjedoval. :)

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
A ne znam ni sam. U to se vrijeme oznojim, presvučem...i više nemrem zaspati (svjetlo, zvukovi...)
E, da, sam ti zaboravila reći a htela sam.
Za nesanicu ti je najbolja knjiga. Uzmeš, čitaš, i oke se same sklope, nit ne primjetiš a već spavaš ko mala beba.
Ja imam sada već pet kaj sam kupila a još ih nisam pročitala, budu došle na red, nadam se prije neg me oke izdaju pa ostanu nepročitane.
A možeš se kladiiti da bu ih se nakupčalo još bok te pitaj kolko isto nepročitanih ak me muž ne bude imal pod kontrolom dok sam negdje di se prodaju knjige. :)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Uzmeš, čitaš, i oke se same sklope, nit ne primjetiš a već spavaš ko mala beba.
Ako se ja ne varam tebi za čitanje trebaju očalini, kak ti to uspjeva?

Ja kad se nadelam i smrznem ko danas nemam problema da nemrem zaspati, spavam ko beba.
Sad bum prvu rundu odradil u kadi, a onda kad se uvalim pod jorgan planinu....

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ako se ja ne varam tebi za čitanje trebaju očalini, kak ti to uspjeva?

Ja kad se nadelam i smrznem ko danas nemam problema da nemrem zaspati, spavam ko beba.
Sad bum prvu rundu odradil u kadi, a onda kad se uvalim pod jorgan planinu....
Imam.
Kod kompa jedne, na stolu jedne, u novčaniku jedne, na malom stolu jedne, u plasteniku najmanje troje negdje pogubljene niti Bog ih ne bu nikad našel di sam ih zagubila, negdje u nekom đepu jedne......bilo kuda očale svuda, dok sam išla kupiti neku garderobu u grad uzela sam drugi novčanik u kojima ih nema, na pol puta sam se sjetila, odmahnula rukom, stala usput najprije u apoteci i kupila jedne za 54 kune.....tak da kod mene nestašice naočala nema, osim dok ih sve ne zagubim pa posvuda tražim.,

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh