• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,649
Nista bitno bisam radio. Bogu Hvala. Oso usput rec zenino baki da ce kroz 2-3 tj umrt od raka. Lagano ju papa. Doktori zanemarli. Uslut oso na pecenku i corbanax. Ona sam se nas sa sa 2 bivsa prva clana foruma, i tako nazvali Antu Prkacina i pitali jel se usudimo doc mu u kafanu da nam zapjeva. On reko za ekipu uvjek. I tak. Mi osli. Zivi bilo
Ovu poslusaj @ZJ

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Jučer se na raspolaganje kuharicama stavio i stariji zet (mlađi je bio u Sisku). Izrekao je dok je na stolu rezao meso ovu rečenicu: "dvije race pod peku su se skrile, dok sam ih otkril več su pečene bile". I kak' onda ne previše jesti, kak' tak' spremljeno meso i priloge ne zalijati s mladim vinom 😏🙃. Još dok imamo privilegiju da su s nama u društvu jedna Martina i jedan Martin, da su u istom paketu tradicija i imendani i rođendan. Nikom nije bilo ljepše nego nam 🎶🥂🍷.
Jedino sam ja ostao bez svega mošta, nisam ga uspio čuvati i sačuvati 😏.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,717
Vani grdo vrijeme, a ja malo prebiram po sjećanju pak sam se sjetil našega Dobriše:
........
A jedne večeri nekoga nema,
A moro je proć,
I lampa gori,
I gori u magli,
I već je noć.

I nema ga sutra, ni preksutra ne,
I vele da bolestan leži,
I nema ga mjesec, i nema ga dva,
I zima je već
I snježi...

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Vani grdo vrijeme, a ja malo prebiram po sjećanju pak sam se sjetil našega Dobriše:
........
A jedne večeri nekoga nema,
A moro je proć,
I lampa gori,
I gori u magli,
I već je noć.

I nema ga sutra, ni preksutra ne,
I vele da bolestan leži,
I nema ga mjesec, i nema ga dva,
I zima je već
I snježi...
Oduševio si me ovime 👌👍

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Čemu izgovor, ako ti se ide skupiš se i ideš,ta tko može svima kolača napeći.
Prijatelju lako otiči, ali kako bude dok se vratiš 😂.

Evo mi završili s nedjeljnim ručkom, ovaj put je i (samo) sin s nama 👌🙃. (Snaha je ostala u ZG, ima neke obaveze, a on je došao jer je s školskim kolegama, gimnazijalcima "odrađivao" nekakvu propuštenu godišnjicu. Večinu ih poznam, večina su završili fakultete i rade. Ima ih od inženjera, doktora, profesora do tko zna kakvih sve zvanja.)
Prije ručka smo i na njegovom autu zamijenili gume, stavili zimske, napumpali itd. A sad se selimo pred televizor. Na nogomet, Hrvatska - Rusija, dajte malo i Vi ostali navijajte pa da se zajedno radujemo pobjedi 😏⚽.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh