• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
MUHA za sad je to samo motor - bez motora i zadnjeg desnog amortizera ;) (istina lijep je, ali nema brm, brm) šalim se jako mi se dopada.

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,262
Jel mi se čini ili je na amortizeru malo drugačija nijansa plave? 🤔
Uglavnom svaka čast, znam da sam se najavil to uživo vidjeti, nadam se da bude druge godine to ostvareno. Ve je malo grdo vreme za vožnju z APNom 😎😅

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,785
Budu i amortizeri ovih dana.
Sutra idem u potragu za klipnjačama i čahurama pa se primam tokarskog. Nisam nigde našel dobre pa moram stare popraviti.

A motor, ili kak ja velim agregat, :unsure:
PVL je doma novi, dellorto je doma novi, cilindar SL imam par komada i razmišljam kaj staviti, radilica je spremna, blokove dobre imam, getribu 6 brzina imam.
U biti razmisljam dali unistiti jednu glavu od E90 ili staviti od alpina....
Do prolječa bu vozil i poljepljen naljepnicama

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,262
Usis bude klipni? Auspuh homemade predpostavljam...
Od čega je prednji blatobran? Kaj je to željezni skrojen malo?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,785
Da, usis bude klasika.
Auspuh nekakav imamo, bumo vidli kak bu išlo s tim a ako nebu onda prerada ili idemo raditi novog.
Nemam pojma od čega je blatobran. To je doslo s jednim BT-om pa nam se zdopal i tu smo ga uglavili. Metalni je, malo je skračen i poravnat jer je bil ubit.

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,998
Da, istina, mislim da je Milan Škriniar zabio autogol, kad su Rusi igrali protiv Slovačke. Eto, vratilo se, ponekad treba imati i sreće, a kažu sreća prati hrabre. Najvažnija su 3 boda i izravan plasman. 🇭🇷

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Pa ovo je naplata što su išli na Svjetsko (ili kam več) kad su Englezi dobili vritnjak od nas!

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,785
Vidiš, a prije pjesme vam je promaknul i tekst u kojem bundu traži.... :unsure: 🤭🤭

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh