• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,721
Šarafi, matice, traktori, prikolice i motorke.......svega bude, ali u svemu tome najbitniji mora biti čovjek.
Ovo je moj skromni doprinos za one koji više nisu sa nama (za neke se očekuje da će se uskoro ponovno vrnuti :) )

Otišel je pajdaš

Dobil sem glasa, pajdaš je otišel,
Prvi mah pomislih-nesem dobro čul.
Al' otišel je... otišel, dragi pajdaš moj.
Živel je pomalo.....stiha.... kak ptičji poj.

I njega je odnesla života reka,
Nekam gde duše spokoja išću.
Nikaj ni rekel, kaj da se srdi,
Al'znam da me ne pozabil
i da me čeka.

Znam da me ne zabil
I da negdi čeka na me,
Kaj još kupico bi spili,
Baš kak v stare dane.

I gda je veter med granjem zacvilil,
Kak da sem začul njegov glas,
Kaj veli da pajdaš mu fali,
Kak prosi da za njim bi požuril.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621
Jagode ili maline :unsure:

E baš sam i ja htel pitati kakve su to jagode 🤣🤣

Moja isprika vama i svim ostalima. Sreća kaj sam sorte napisal pa se skuži da su maline. :)
Da imam 20 let, bilo bi mi jasno da sam zaljubljen. Kak se veli da su starejši ljudi kak i mala deca, izgleda da sam postal baš kak malo diete. ;)

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,436
Budu i amortizeri ovih dana.
Sutra idem u potragu za klipnjačama i čahurama pa se primam tokarskog. Nisam nigde našel dobre pa moram stare popraviti.

A motor, ili kak ja velim agregat, :unsure:
PVL je doma novi, dellorto je doma novi, cilindar SL imam par komada i razmišljam kaj staviti, radilica je spremna, blokove dobre imam, getribu 6 brzina imam.
U biti razmisljam dali unistiti jednu glavu od E90 ili staviti od alpina....
Do prolječa bu vozil i poljepljen naljepnicama
Ja sam molim ne potepsti E90 glavu 🙏
A kaj se to makina sprema za AML ili bude možda za cestovnu upotrebu(kaj mi se nekak teško vidi da bude :ROFLMAO:)?

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,998
Moja isprika vama i svim ostalima. Sreća kaj sam sorte napisal pa se skuži da su maline. :)
Da imam 20 let, bilo bi mi jasno da sam zaljubljen. Kak se veli da su starejši ljudi kak i mala deca, izgleda da sam postal baš kak malo diete. ;)
Svi smo mi ljudi i svakom se može dogoditi da pogriješi, tako da prihvaćamo ispriku.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Ma razmemo mi to! Ostavština od Martinja!

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
IMG_20211116_131641.jpg
Lee, ja sam se tebi nudil za pokusnog kunića, nisi niti z' vuhom stepel. Sad bi meni dobro došlo da ti budeš pokusni kunić. Ja bum gledal da li budeš počel grebati po zidu, e onda je još prejaka ;) , ako ne budeš pokazival takve reakcije - onda budem i ja malo probao medicinu. :ppozdrav:;)

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Šarafi, matice, traktori, prikolice i motorke.......svega bude, ali u svemu tome najbitniji mora biti čovjek.
Ovo je moj skromni doprinos za one koji više nisu sa nama (za neke se očekuje da će se uskoro ponovno vrnuti :) )

Otišel je pajdaš

Dobil sem glasa, pajdaš je otišel,
Prvi mah pomislih-nesem dobro čul.
Al' otišel je... otišel, dragi pajdaš moj.
Živel je pomalo.....stiha.... kak ptičji poj.

I njega je odnesla života reka,
Nekam gde duše spokoja išću.
Nikaj ni rekel, kaj da se srdi,
Al'znam da me ne pozabil
i da me čeka.

Znam da me ne zabil
I da negdi čeka na me,
Kaj još kupico bi spili,
Baš kak v stare dane.

I gda je veter med granjem zacvilil,
Kak da sem začul njegov glas,
Kaj veli da pajdaš mu fali,
Kak prosi da za njim bi požuril.
Jako lijepi stihovi :cry: ali i tužni.
Odličnu si pjesmu napisao.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Meni na takvom otpala plastika na jednoj ručki, a na dva poklopca rukohvat. Ljepila sam ga sama sve dok nije u kompletu sve otpalo.
Morala bih potražiti, bio je tam u Zg kod Carine nekada servis, onda nisam trebala, a sada nisam pogledala jel još tamo. A i jel još postoji.
Na Slavonskoj, u krugu Tokiča, ti je servis.
Doneseš i pričekaš, to ti odmah riješe besplatno.
Sam servis je smeh, dijelova nemaju ništ, a i to kaj imaju ili naruče koštaaa.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Ja sam molim ne potepsti E90 glavu 🙏
A kaj se to makina sprema za AML ili bude možda za cestovnu upotrebu(kaj mi se nekak teško vidi da bude :ROFLMAO:)?
A nebu potepena ako bu išla gore. Imam jednu koja je rođena za takav projekt. Skinuta, pretokaren kompresioni prostor, unisten navoj za svječicu. Taman za projekt.

Inače bi kupil jednu glavu koja nije jako unistena ako znas koga da prodaje ;)

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Lee, ja sam se tebi nudil za pokusnog kunića, nisi niti z' vuhom stepel. Sad bi meni dobro došlo da ti budeš pokusni kunić. Ja bum gledal da li budeš počel grebati po zidu, e onda je još prejaka ;) , ako ne budeš pokazival takve reakcije - onda budem i ja malo probao medicinu. :ppozdrav:;)
Nakon "vakcinisanja" treba se dotepsti domom, a znaš da ima čudaj "onih koji čuvanu Martinje" - cajkana! :unsure:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Na Slavonskoj, u krugu Tokiča, ti je servis.
Doneseš i pričekaš, to ti odmah riješe besplatno.
Sam servis je smeh, dijelova nemaju ništ, a i to kaj imaju ili naruče koštaaa.
Hvala na info.
Svakako budem iskoristila dok budemo opet išli u Zg.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh