Ma je, kolko su ono davali garanciju, trideset ili pedeset godina?
Meni na takvom otpala plastika na jednoj ručki, a na dva poklopca rukohvat. Ljepila sam ga sama sve dok nije u kompletu sve otpalo.
Morala bih potražiti, bio je tam u Zg kod Carine nekada servis, onda nisam trebala, a sada nisam pogledala jel još tamo. A i jel još postoji.
Izvukli su nam markice onda za to. Kak smo ponosni bili, ja sve dok nisam došla u Ormož, u onaj dućan na raskrsnici za ČK I VŽ i spazila potpuno isto takvo za 1000 DM tri puta veću količinu lonaca i poklopaca, čak je u kompletu bio i onaj poklopac "za brzo kuhanje" kojeg su nam nudili samoga za 400 DM. Istoga dana dok sam se vratila iz Slovenije sam odustala od druge garniture - uzela sam onu za 1200 DM prije toga, manju, ali me srce vuklo po još i veću i dobro da nisam, i dobro što sam ja to za gotovinu a ne na rate, pa nisam ko moji susjedi, kada su već dvije petine platili veliku odustali jer više nisu mogli plaćati i ostali bez novaca. Tak sam odustala od svega dalje. Je da je to kvaliteta, noževi još režu ok koji su išli kao poklon - poklon, moš si mislit, i njih smo u cijeni preplatili u ono vrijeme.
I da, zaboravih reći, samo su me jednom napeljali da uzmem onaj njihov tekući deterđent za pranje lonaca za oko sto kn onda, Vim je sasvim , zapravo i više nego solidan za oribati ono što suđerica ne napravi. Za deset kuna.