• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

yama13

Dobro znana faca
Tu od
12 Sij 2012
Poruka
642
Pozdrav,
Jučer kupljena nova prikolica za gnoj.. 4 tone.. nadam se da bude poslužila :D
PS. prodajem staru Krone 4 T isto, al ima iza frezu sa dva valjka( neki kvar oko getribe, posuido sam je susjedu i takvu je vratil... cijena 5000 kn, za forumaše može i neki popust..

Prilozi

• 1636973972424.jpeg
    1636973972424.jpeg
    40.7 KB · Pregleda: 38

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ma je, kolko su ono davali garanciju, trideset ili pedeset godina?

Meni na takvom otpala plastika na jednoj ručki, a na dva poklopca rukohvat. Ljepila sam ga sama sve dok nije u kompletu sve otpalo.
Morala bih potražiti, bio je tam u Zg kod Carine nekada servis, onda nisam trebala, a sada nisam pogledala jel još tamo. A i jel još postoji.
Izvukli su nam markice onda za to. Kak smo ponosni bili, ja sve dok nisam došla u Ormož, u onaj dućan na raskrsnici za ČK I VŽ i spazila potpuno isto takvo za 1000 DM tri puta veću količinu lonaca i poklopaca, čak je u kompletu bio i onaj poklopac "za brzo kuhanje" kojeg su nam nudili samoga za 400 DM. Istoga dana dok sam se vratila iz Slovenije sam odustala od druge garniture - uzela sam onu za 1200 DM prije toga, manju, ali me srce vuklo po još i veću i dobro da nisam, i dobro što sam ja to za gotovinu a ne na rate, pa nisam ko moji susjedi, kada su već dvije petine platili veliku odustali jer više nisu mogli plaćati i ostali bez novaca. Tak sam odustala od svega dalje. Je da je to kvaliteta, noževi još režu ok koji su išli kao poklon - poklon, moš si mislit, i njih smo u cijeni preplatili u ono vrijeme.

I da, zaboravih reći, samo su me jednom napeljali da uzmem onaj njihov tekući deterđent za pranje lonaca za oko sto kn onda, Vim je sasvim , zapravo i više nego solidan za oribati ono što suđerica ne napravi. Za deset kuna.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Kolega @cloos. koliko vidim, to je zadnji kraj TAM-a (a čega drugoga v Sloveniji :unsure:)
Bilo bi dobro da postaviš neke širje gume od 17,5", pa bi prikolica bila puno niža (n)

cloos

Iskusan lik
Tu od
19 Sij 2021
Poruka
793
Kolega @cloos. koliko vidim, to je zadnji kraj TAM-a (a čega drugoga v Sloveniji :unsure:)
Bilo bi dobro da postaviš neke širje gume od 17,5", pa bi prikolica bila puno niža (n)
Hvala na savjetu. Ja (jos) nemam prikolice. Ovo je posudena od prijatelja.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh