On ne kolje po kućama,😏 Lee, ti radiš "svinjarije" umjesto da si pokusni kunić na pripremi moje medicine 🙃.
Sad tek kužim zašto si slagao te teleskope i hidraulike - radi "svinjarija" 👍👌🙂.
On diže po kućama
On ne kolje po kućama,😏 Lee, ti radiš "svinjarije" umjesto da si pokusni kunić na pripremi moje medicine 🙃.
Sad tek kužim zašto si slagao te teleskope i hidraulike - radi "svinjarija" 👍👌🙂.
Imam nekaj u "pričuvi" pa mi nekaj još fali, onda to nabavim i eto svinjarije iako ne znam kaj/kam s tim!😏 Lee, ti radiš "svinjarije" umjesto da si pokusni kunić na pripremi moje medicine 🙃.
Paaa, klip ne dela!Nije mi bilo jasno zakaj lupa po kompresoru
Da slučajno čujem kaj da ko ima javim, sam najti povoljnih dijelova za E90 već polako graniči sa čudom...A nebu potepena ako bu išla gore. Imam jednu koja je rođena za takav projekt. Skinuta, pretokaren kompresioni prostor, unisten navoj za svječicu. Taman za projekt.
Inače bi kupil jednu glavu koja nije jako unistena ako znas koga da prodaje
Daj se odluči: ili su ljudi ili su žene.Hehe........jel ti sada jasno zakaj vele da su ljudi rođeni kao djevice u horoskopu najinteligentniji, time i najsnalažljiviji?
A ljudi koji su još k tome i žene.......