• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
😏 Lee, ti radiš "svinjarije" umjesto da si pokusni kunić na pripremi moje medicine 🙃.
Sad tek kužim zašto si slagao te teleskope i hidraulike - radi "svinjarija" 👍👌🙂.
On ne kolje po kućama,
On diže po kućama :hahah:

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
😏 Lee, ti radiš "svinjarije" umjesto da si pokusni kunić na pripremi moje medicine 🙃.
Sad tek kužim zašto si slagao te teleskope i hidraulike - radi "svinjarija" 👍👌🙂.
Imam nekaj u "pričuvi" pa mi nekaj još fali, onda to nabavim i eto svinjarije iako ne znam kaj/kam s tim!
A mene fata i ovak bez medicine! :hahah:
I pripremam se za veseli kotel (a konkurencija!), neki manji od 70 litara. Samo mi fali bakreni lim 1 mm fifi 550 mm

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,491
Stoji grad
Pod kisom celika, ognja is smrti
Jer paklena sila svoj zadnji ples vrti, stoji grad
Stoji grad
Vjecan ko narod ponosno stoji
U posljedne dane dusmanu broji
Vukovar, Vukovar

Iz majcinog krika sloboda se rada
I uskoro bijela zaplovit ce lada
Do sunca
Iz krvi i bola nikut ce cvijece
I nikada narod zaboravit nece
Vukovar
Stoji grad

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,998
Danas bacio oko Večera za 5, kad ono Đurđica lupa po kompresoru od Zetora. Žena pravi domačin, svaka čast.

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,436
A nebu potepena ako bu išla gore. Imam jednu koja je rođena za takav projekt. Skinuta, pretokaren kompresioni prostor, unisten navoj za svječicu. Taman za projekt.

Inače bi kupil jednu glavu koja nije jako unistena ako znas koga da prodaje ;)
Da slučajno čujem kaj da ko ima javim, sam najti povoljnih dijelova za E90 već polako graniči sa čudom...
A od CTXa glava ne bi igrala ?

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
No i kaj, Drek gnoji, a meni ne bi škodio koji centimetar visine kaj si malo popravim skor visine i širine.
Lakše neg se mučiti dijetama i mršavljnjem..

Hehe........jel ti sada jasno zakaj vele da su ljudi rođeni kao djevice u horoskopu najinteligentniji, time i najsnalažljiviji? :)
A ljudi koji su još k tome i žene.......;)

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Bravo kolegice JO,samo pozitiva.;)
Evo ja danas proveo lijep suncan dan po obicaju na krovu,nedaleko sume i prirode.
Uzivamo u zatisju pred buru 👨‍🌾

Posljednje uređivanje od moderatora:

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621
Hehe........jel ti sada jasno zakaj vele da su ljudi rođeni kao djevice u horoskopu najinteligentniji, time i najsnalažljiviji? :)
A ljudi koji su još k tome i žene.......;)
Daj se odluči: ili su ljudi ili su žene. :unsure: :hahah:
Sve su žene rođene kao djevice, samo horoskop nije bil dosta brz za sve. 🤣

Posljednje uređivanje:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
A pitaj malo ove koji me jako dobro znaju - ja morem biti kaj očem - i ljud i žena - kaj mi kad paše.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh