sttipa
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2013
- Poruka
- 2,271
Ljudi...ima li itko informacija o @Kupljenec ???
Naljutio se nas mozda???
Naljutio se nas mozda???
Kaze kolega kupljenec da je previse zauzet pa odmara malo od foruma ,al se vraca jači nego ikad 🙂 🙂Ljudi...ima li itko informacija o @Kupljenec ???
Naljutio se nas mozda???
A možda se kolega Kupljenec samo malo više posvetio njemu važnijim stvarima, ili gušta u lijepome, ne moramo odmah biti zabrinuti, ili ne daj Bože zavidni , ipak je on iskusan i prefrigan mačak. (Moja je jedna sadašnja maca izbivala od doma nekoliko mjeseci i onda se vratila točno 1.4.2021. rekli bi na "prvi april". Vjerovali Vi meni ili ne, nitko od mojih mi nije vjerovalo dok sam ih obavijestio "maca nam se vratila". Imali smo prije dosta godina i crnog mačka zvanog Valter, puno je puta odlazio i puno se puta vratio, a onda je jednom otišao i više nam se nije vratio...)On je izgleda zamjenil Božić sa Uskrsom i misli da je korizma pa ako se nečega mora odreči onda neka je to forum. A i zaslužil je malo se odmoriti.
Živ je pošto nas prati i čita.Ljudi...ima li itko informacija o @Kupljenec ???
Naljutio se nas mozda???
Ne mogu sad odoljeti, a da ovo ne eleboriram: ti si mu dosadan kak prava muha, jasno je kao dan da su ljudi danas uglavnom u minusu, a onda ga na nekakvom poljo forumu počne prcati nekakvi plus. Čovjek ne pije, a tu se najde i forumaš hotela.......Živ je pošto nas prati i čita.
Ljuti se na mene i zato ne piše.
Kak god bilo ja se nadam da bu se on vratil pisanju.Ne mogu sad odoljeti, a da ovo ne eleboriram: ti si mu dosadan kak prava muha, jasno je kao dan da su ljudi danas uglavnom u minusu, a onda ga na nekakvom poljo forumu počne prcati nekakvi plus. Čovjek ne pije, a tu se najde i forumaš hotela.......
Valjda mu je pao mrak na oči i kidnul je u tropske, nekakve mirne krajeve, daleko od naših očiju i daleko od takvog foruma .
Ajde neka jednom u životu nisam ja kriv, neka je itko drugi..........Živ je pošto nas prati i čita.
Ljuti se na mene i zato ne piše.
Ak je tak, to je onda za sve nas jako veeeeeeliki problem.Mene nije sram priznati, a naročito zato kaj se ne osječam krivim za to kaj se on ljuti.
On zna moj stav, a ovo je njegov odabir pa tak nek i bu.
Joj Muha i ja sam dužan kobase za kurblu od ursusa, možda si ti pozabil ali ja nisam 😉Ja i kolega Kupljenec se nismo posvadili, to ste vi samo krivo povezali.
Ja i on si opet prvom prilikom bumo nekaj spili pri Špiri. Dužan sam mu rundu a ja s ovog svjeta ne odlazim dok ne obavim sve kaj sam obecal.
Ima nas još, ima nas jošKad se ZJ oporavi volio bi vas oba sresti,
Bojim se da pri nama neš jel dobrog gableca nit dobrog vina popil... barem ja neznam za nikakvo dobro mjesto u okolici.Kad se ZJ oporavi volio bi vas oba sresti, vi bute rekli ke su dobre
Ako se ne varam mi dva se upoznajemo več dvije godine.Ima nas još, ima nas još