• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ma kakvi, nekaj radim i zatvorenih očiju..
Npr., vozim u zavoju.

Tak ti je jednom davno, dok se udavala kćerkina prijateljica a kćer joj je kao najbolja prijateljica morala kupiti vjenčani buket, te subote ujutro dok je bila svadba došao kod nas šleper po krumpire. Buket se naravno radi na dan svadbe da bude sviježi, a kćer nije mogla otići sama u cvjećaru u drugo selo po njega jer se mora odraditi svadbena toaleta, a to traje satima....i tak sam morala ići ja po njega. Obzirom da je to bio buket specifičnog oblika, nije se mogao položiti na sjedalo nego ga je za vrijeme vožnje morao netko držati u ruci. Radnika za utovar 22 tone nas je ionako bilo malo i nitko nije mogao ići sa mnom. Zgrabila sam šofera šlepera - ionako nije ništ radio. Vozimo se mi, a cesta vijugava, sa mali milion zavoja, nekih i skoro 90 stupnjeva, a ja tu cestu poznajem ko svoju kuću, ma zatvorenih očiju ju mogu odvoziti. I naravno, brzina mi nije problem, navikla ja na cestu......ulaziš u zavoj normalno malo smanjiš gas, uđeš u zavoj, na pola zavoja dodaješ gas da te motor izvuče iz zavoja.....a gledam ja šofera na sjedalu do mene, zgrabio je onu ručicu za držanje iznad i prsti mu pobijelili kako je stiska, a lice mu malo bijelo, malo sivo.....i velim mu - ma nemaj brige, sve bu ok, napravi kao i ja - kad ulazimo u zavoj zatvorim oči, kad izađemo iz zavoja otvorim oči, i vozimo dalje.

Da si mu vidio facu..... :hahah:

Zvao me drugi dan njegov šef skladišta iz firme, govori, veli mu čovjek, nikada više sa ženom neće sjesti u auto. :)

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,997
15. je tu, pa smo danas iskoristili dan za promjenu guma.

Prilozi

• IMG_20211113_122504.jpg
    IMG_20211113_122504.jpg
    70 KB · Pregleda: 29
  • IMG_20211113_122454.jpg
    IMG_20211113_122454.jpg
    49.5 KB · Pregleda: 29
  • IMG_20211113_115409.jpg
    IMG_20211113_115409.jpg
    94.4 KB · Pregleda: 29

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,618
Predvečer se još malo slagalo friško skalana hrastova drva (neovisno o količini tanina u njima). Ova s desne strane su hrastova i tu su od prošle jeseni i vjerojatno se ne buju počela koristiti prije veljače ili ožujka. S lijeve strane su bukova i grabrova, višak od prošle zime.
IMG_20211113_154303.jpg

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh