• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,539
Evo danas smo malo odvozili grane od smreke. Torpedo mi zauzet, pa iskoristili priliku da i TV malo protegne noge. Kaže susjed, bit će lijepi oganj za Veliki četvrtak.
Baš su simpa ovak skupa. Veliki i mali brat👍

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,998
Kod mene blizu jedan covjek ima tomicu ali ne znam koja je oznaka ,kazu kad ga je kupio novog 1984. bio je gazda i imao je posla birao je sta ce da radi. Samo 2 traktora bila u 3 sela.
Lijepo za čuti. I ovaj naš je 1984. TV 419. Služi i dan danas, meni puno znači za obavljanje malih poslova.

Baš su simpa ovak skupa. Veliki i mali brat👍
Hvala Deda Marek, slažem se, baš kako ste rekli, veliki i mali brat.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Braća su samo po tome kaj su zračno hlađeni. Sve drugo je različito...čak i boja 🤭 :hahah:

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621
Kaže susjed, bit će lijepi oganj za Veliki četvrtak.
Kaj vi kurite vuzelnicu na Veliki četvrtak? Kod nas se vužge rano ujutro (oko pol 6) na Uskrs, a cijelu noć se bdije i čuva da je netko iz susjednog sela ne vužge po noći.

Iako je u današnje vrijeme nitko ne bi vužgal prije vremena, običaj je ostal iz davnina, kad se to stvarno događalo.

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,998
Dečki, da li ima danas gdje za kupiti kvalitetni vinjak? Ovakvo nešto imaju u Plod trgovini, mislim da je cca 120kn, ali sama kvaliteta i nije nešto.

Prilozi

• Screenshot_20220304_191219_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    Screenshot_20220304_191219_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    16.9 KB · Pregleda: 45

drazenhonda

Iskusan lik
Tu od
1 Stu 2010
Poruka
2,732
A neznam meni je taj vinjak sa kratkom drškom, neznam nit je srp nit je sjekira. Ali onaj sa dugačkom drškom je upotrebljiv, mismo ga u firmi zvali kosir.......

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh