• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Perko

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2020
Poruka
407
Povoljna cijena s obzirom na situciju na tržištu a zbog jednog velikog igrača cijene vjerojatno idu još gore.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Danas smo supruga i ja putovali u Slavonski brod i natrag, radi sprovoda.
Uz auto cestu na dijelu Ivanić Grada sam vidio više komada pumpi za naftu, vozio sam nisam ih mogao brojati. Od svih pumpi koje sam uočio s obje strane auto ceste radila je, dakle ispumpavala naftu iz zemlje samo jedna. Uz jednu ili dvije pumpe koje nisu radile sam uočio jedan ili dva automobila, možda nekakvi serviseri ili operateri, nemam pojma, ne razumijem se.
Ali me jako zanima kao običnog građanina, kako to da u ovakvoj krizi i nestašici nafte, naše pumpe ne vade dostupnu naftu, nego i za te "dostupne količine" svejedno ovisimo o uvoznoj nafti?
Ako ima koji forumaš iz tog dijela Hrvatske, neka nas malo detaljnije uputi, o čemu se tu zapravo radi. Imaju pumpe, ali stoje, danas je od svih radila samo jedna?
pumpa.jpg
Sada sam naišao i na ovaj članak o toj temi:

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Danas smo supruga i ja putovali u Slavonski brod i natrag, radi sprovoda.
Uz auto cestu na dijelu Ivanić Grada sam vidio više komada pumpi za naftu, vozio sam nisam ih mogao brojati.
Aaaaaa, čija je INA......................... pitajte Sanadera? :cry:

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Jutros su mi se ponovo pomiješale brzine u glavi, pa sam prilikom lutanja po gradu radi nabave fena za kosu, kupio još jednu leđnu prskalicu, ovaj put elektro motornu - akumulatorsku. Živ sam, supruga se suzdržala i nije me u top nabila 🙃😂.
Opravdao sam se da mi je sve teže klačiti ručne leđne, da su benzini i ulja za mješavine skupi i da mi treba još jedna nova prskalica 👌.
Sad slobodno proslavim što sam preživio i ovaj dan, evo prešao sam na crveno:
IMG_20220318_152749.jpg
A inače imam ovo pislije podne ples sa "štamferom" i ravnam sve stupe, skoro pa na vaser vagu, a bez vaser vage. 🙃😂
IMG_20220318_145916.jpg
IMG_20220318_145910.jpg

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh