• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,263
Današnji ulov na otpadu. Nažalost samo jedna, pa bi molil nekoga ko prepozna od kojeg bi to traktora bilo. Vjerojatno original prednja hidraulika..
Pa da probam još jednu nabavit.

Prilozi

• 20220319_113315.jpg
    20220319_113315.jpg
    63.7 KB · Pregleda: 58
  • 20220319_113328.jpg
    20220319_113328.jpg
    129.2 KB · Pregleda: 57

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
2,911
Imamo koga iz Cetingrada?
Ili ak je neko bil danas tam, da nam malo dočara doživljaj?

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Danas je baš odličan dan, pa reko zakaj to ne iskoristiti malo🙂
Revijalna vožnja do šume, danas nedelja pa se niš nesme delat, al šetnja u šumu, prirodu itekak se smije.
Baš je prekrasno, ptičice popevaju, baš opuštajuće nekak, antistres pravi. 🍺😉
Raketa guta sve pred sobom, jarke, brege, blato, to je nevjerojatno kud ona ide sve.
Nebi rekel da more tuda opće, ali nema prepreke za nju, a kak ju tek milina za vozit.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Prvi je dan proljeća.
Buđenje je danas bilo na niskoj radnoj temperaturi:
Screenshot_20220321_064920_com.huawei.android.totemweather.jpg
Obzirom da sam danas "po rasporedu" sam doma, automatski sam i gazda i gazdarica, sluga i kuharica 🤔🙃😂.
Rano sam stavil kuhati jednu dimljenu kračicu, poslije joj pridružim i kiselu repu, onak', za ponedjeljak "malo laganiji jelovnik", 🙃😂.
Još malo pa slijedi izlazak iz kuhinje, završetak "jela" bude malo prije nego se supruga treba vratiti s posla.
Dotle, "natrag u garažu", naravno i na dvorište i u "spremište alata", a tu me čeka štošta za "prste zamazati".
Zet je naručio "motokultivator", ja sam u subotu ispraznio od "šprice akumulator", ide danas na punjač 🙃, a onda idu moje igre bez granica 😖😖😖.
Ma, nije mi lako, stari se polako (a desna peta boli me, na pretjerano španciranje podsječa meeee 🎶🎶🎶😖😖😖). E hebiga, baš jako iritantno boli 😖.
Ma to je samo potvrda da sam još živ 🍷.
Idem sad daljeee 🎶🎶🎶 ekipo moja, svima Vam želim ugodan i lijep prvi dan prolječa.

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,998
Isto kao i kod nas, također -6. Izgleda da će jutra i noći biti još hladnija, no bliže nam se topliji dani, barem su tako najavili. Danas je lijepi sunčan dan, s toga treba iskoristiti lijepo vrijeme za šetnju i/ili obavljanje zadataka.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh