NikolaT55
Iskusan lik
- Tu od
- 17 Velj 2020
- Poruka
- 1,998
A govorili da svinjska mast nije zdrava, sada je opet u modi. Mi također spremamo obavezno svake godine, imamo jedan dio sa čvarcima, a jedan dio čista mast, bez čvaraka.Ja u zadnje vrijeme dobovam sve više upita za svinjsku mast.
Ak se tak nastavi sljedeće godine sijem suncokret
Jela/ smreka 2500-3500kn kak di. Ak kupuješ prizmiranu dasku određene širine kak ti tražiš onda cijena ide još gore. I to imaj na umu da je to krovna (sirova) građa, tak da zaboravi nekakve stolarske poduhvateKaj zna ko kak se kreće cjena deskami colericama? Trebal bi 0,25kubika. I bilo bi mi i delamo ak morem kupit 16cm širine.
ako krene po loše još se bude i loj sa ovci i krava lovil.Spremi masti i ne sekiraj se
Jela/ smreka 2500-3500kn kak di. Ak kupuješ prizmiranu dasku određene širine kak ti tražiš onda cijena ide još gore. I to imaj na umu da je to krovna (sirova) građa, tak da zaboravi nekakve stolarske poduhvate
Sad sam zval na pilanu i koštalo bi me 5 i pol kvadrata 260 kuna, 15 cm deske.Pa tak si pital, za colarice. Vjerojatno za deblju građu imaju malo višu cijenu.
A ak je neko u nedoumici, klasifikacija građe po debljini je sljedeća:
-daska (1")-2.5cm
-fosna (2")-5cm
-planjka(3" <) 7.5cm pa na više
To nije 0.25 m3...Sad sam zval na pilanu i koštalo bi me 5 i pol kvadrata 260 kuna, 15 cm deske.