• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
2,911
Ja u zadnje vrijeme dobovam sve više upita za svinjsku mast.
Ak se tak nastavi sljedeće godine sijem suncokret :)

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,998
Ja u zadnje vrijeme dobovam sve više upita za svinjsku mast.
Ak se tak nastavi sljedeće godine sijem suncokret :)
A govorili da svinjska mast nije zdrava, sada je opet u modi. Mi također spremamo obavezno svake godine, imamo jedan dio sa čvarcima, a jedan dio čista mast, bez čvaraka.

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
2,911
Kaj zna ko kak se kreće cjena deskami colericama? Trebal bi 0,25kubika. I bilo bi mi i delamo ak morem kupit 16cm širine.
Jela/ smreka 2500-3500kn kak di. Ak kupuješ prizmiranu dasku određene širine kak ti tražiš onda cijena ide još gore. I to imaj na umu da je to krovna (sirova) građa, tak da zaboravi nekakve stolarske poduhvate

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
2,911
Pa tak si pital, za colarice. Vjerojatno za deblju građu imaju malo višu cijenu.

A ak je neko u nedoumici, klasifikacija građe po debljini je sljedeća:
-daska (1")-2.5cm
-fosna (2")-5cm
-planjka(3" <) 7.5cm pa na više

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Jela/ smreka 2500-3500kn kak di. Ak kupuješ prizmiranu dasku određene širine kak ti tražiš onda cijena ide još gore. I to imaj na umu da je to krovna (sirova) građa, tak da zaboravi nekakve stolarske poduhvate

Pa tak si pital, za colarice. Vjerojatno za deblju građu imaju malo višu cijenu.

A ak je neko u nedoumici, klasifikacija građe po debljini je sljedeća:
-daska (1")-2.5cm
-fosna (2")-5cm
-planjka(3" <) 7.5cm pa na više
Sad sam zval na pilanu i koštalo bi me 5 i pol kvadrata 260 kuna, 15 cm deske.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh