• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

veco

Dobro znana faca
Tu od
26 Velj 2019
Poruka
249
Koliko ti je težak briket taj od 1,5 kg kada se osuši recimo ovaj koji je sad napravljen pa kad ide u loženje u 10. Mjesecu? I da li moraš namakati smjesu prije prešanja? To me jedino živcira, to mljackavo fuj
Budemo vidli u 10. mjesecu koliko je tezak 😂

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Zdravo zivo moji forumasi,zanima me dali neko ima rublje za prodat,euru vise ne vjerujem.Inace u AT imamo problema sa nestasicom AL lima,trgovine za sada imaju robe,mada primjecujem u Hoferu da nesto fali,prosli petak nije bilo ni jedne litre ulja,moro sam u Billu. 👨‍🌾

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Pa znas da nisam bedak,vzel sam si ja mast,ne trebam ulje za jesti,vec dajem kokicama da bolje neseju jajca a i zbog jednog eksperimenta. 🙃

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Zdravo zivo moji forumasi,zanima me dali neko ima rublje za prodat,euru vise ne vjerujem.Inace u AT imamo problema sa nestasicom AL lima,trgovine za sada imaju robe,mada primjecujem u Hoferu da nesto fali,prosli petak nije bilo ni jedne litre ulja,moro sam u Billu. 👨‍🌾
:ROFLMAO: ;) :devilish: Hebiga nisi naveo kakvo rublje, donji veš, prljavo rublje, čisto rublje, seksi rublje, daj to malo preciziraj.
Kakve nestašice, kod nas nikad nisu bile punije naše smočnice.

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,998
Dečki se ko vozil u helikopteru? Dobil sam vožnju al si nekak nemrem zvagat jel za iti ili ne, noge mi klecaju kad se setim da nebum na zamlji više od vuru😳😳😳
Ako je dobar i iskusni pilot nemaš straha. Moj susjed se vozio, spustio se tu kod nas kraj kuće na livadu. Veli da mu je to bio predivan doživljaj u životu. Na početku postoji mala doza straha, ali s vremenom nestane. Ako imaš priliku, zašto ne, vjerujem da ti neće biti žao. Ipak je to nešto drugačije, posebno.

rudamaca

Aktivni član
Tu od
6 Ruj 2007
Poruka
501
Nekad davno u JNA , Banja Luka -Željava.Avionske gume,alat,ljestve,podmetači vatragasni aparsti i grupa pomalo zabrinutih vojnika.Nakon ukrcavanja i malo" turiranja" na mjestu mene i još trojicu izbacolo van da idemo u drugoj turi.Kao ima još samo par sati resursa motora do remonta pa nebi pretjerivali sa težinom.Ovi koji su ostali unutra nakon tog objašnjena malo su se u**ali.
A piloti bili naki zajebanti,u toj drugoj turi islo je sa nama desetak mehaničara-vodnika koji su u čekanku preleta cuclali pivice.Piva je odradila i nakon slijetanja cijela ekipa se postrojila uz pistu na pišanje.Taman su počeli kad se halikopter okrenul u prelet iznad pišača

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh