Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Budemo vidli u 10. mjesecu koliko je tezak 😂Koliko ti je težak briket taj od 1,5 kg kada se osuši recimo ovaj koji je sad napravljen pa kad ide u loženje u 10. Mjesecu? I da li moraš namakati smjesu prije prešanja? To me jedino živcira, to mljackavo fuj
Prva slika bi rekao Svekrvin jezik. 😂
Ima i kod mene. Da li je to ista biljka, nazivom Amarilis?A kaj misliš na ovo:
View attachment 47866
Hebiga nisi naveo kakvo rublje, donji veš, prljavo rublje, čisto rublje, seksi rublje, daj to malo preciziraj.Zdravo zivo moji forumasi,zanima me dali neko ima rublje za prodat,euru vise ne vjerujem.Inace u AT imamo problema sa nestasicom AL lima,trgovine za sada imaju robe,mada primjecujem u Hoferu da nesto fali,prosli petak nije bilo ni jedne litre ulja,moro sam u Billu. 👨🌾
Kaj treba? Gaće, čarape?Zdravo zivo moji forumasi,zanima me dali neko ima rublje za prodat?
Ako je dobar i iskusni pilot nemaš straha. Moj susjed se vozio, spustio se tu kod nas kraj kuće na livadu. Veli da mu je to bio predivan doživljaj u životu. Na početku postoji mala doza straha, ali s vremenom nestane. Ako imaš priliku, zašto ne, vjerujem da ti neće biti žao. Ipak je to nešto drugačije, posebno.Dečki se ko vozil u helikopteru? Dobil sam vožnju al si nekak nemrem zvagat jel za iti ili ne, noge mi klecaju kad se setim da nebum na zamlji više od vuru😳😳😳