Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Budemo vidli u 10. mjesecu koliko je tezak 😂Koliko ti je težak briket taj od 1,5 kg kada se osuši recimo ovaj koji je sad napravljen pa kad ide u loženje u 10. Mjesecu? I da li moraš namakati smjesu prije prešanja? To me jedino živcira, to mljackavo fuj
Prva slika bi rekao Svekrvin jezik. 😂
Ima i kod mene. Da li je to ista biljka, nazivom Amarilis?A kaj misliš na ovo:
View attachment 47866
Zdravo zivo moji forumasi,zanima me dali neko ima rublje za prodat,euru vise ne vjerujem.Inace u AT imamo problema sa nestasicom AL lima,trgovine za sada imaju robe,mada primjecujem u Hoferu da nesto fali,prosli petak nije bilo ni jedne litre ulja,moro sam u Billu. 👨🌾
Kaj treba? Gaće, čarape?Zdravo zivo moji forumasi,zanima me dali neko ima rublje za prodat?
Ako je dobar i iskusni pilot nemaš straha. Moj susjed se vozio, spustio se tu kod nas kraj kuće na livadu. Veli da mu je to bio predivan doživljaj u životu. Na početku postoji mala doza straha, ali s vremenom nestane. Ako imaš priliku, zašto ne, vjerujem da ti neće biti žao. Ipak je to nešto drugačije, posebno.Dečki se ko vozil u helikopteru? Dobil sam vožnju al si nekak nemrem zvagat jel za iti ili ne, noge mi klecaju kad se setim da nebum na zamlji više od vuru😳😳😳