• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,507
Nisam baš iz Zaboka al prolazim svaki dan kad idem s posla. Ako mogu pomoći nije problem.

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,269
Ja bih odmah ponovio. Ovo nije bio helikopter nego Cesna. Idi i uživaj u nečemu ovako lijepome:
View attachment 47897
View attachment 47898
View attachment 47899
Let iznad Međimurja i okolice Varaždina 👌.
Na taj pogled na ravnicu. Zlatna i zelena polja vjerujem da bi u potpunosti uživao..
Mada taman kad skupim hrabrosti za let motornim zmajem, onda se dogodi neka nesreća i ponovno odustanem..
Al nadam se da ću jednom poletit 😉

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Ja sam nažalost propustil priliku za besplatan let na jednom aero mitingu.
Ali nema veze, bitno da se balavec vozil i veli da je to bilo jedno prekrasno iskustvo u avionu dvosjedu
Možda neki drugi put uspijem ja uskočiti.

U helikopteru u radu sam imal priliku sedeti, leteti ne.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Dečki samo da se javim iz jednog Zagrebačkog restorana di sam gost na ručku, da si sam moram platit plaća i pol mi nebi bila dost za vodu janu i šalatu, ja nemrem verovat kak je skupo. Iz neke pristojnosti me sram slikat jelo.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,736
Dečki samo da se javim iz jednog Zagrebačkog restorana di sam gost na ručku, da si sam moram platit plaća i pol mi nebi bila dost za vodu janu i šalatu, ja nemrem verovat kak je skupo. Iz neke pristojnosti me sram slikat jelo.
Da li je u gošćenje uključen i let helikopterom? Sretnik si samo takav.... :ppozdrav:
Inače, poslije obilnog jela ne preporučuje se let.😉

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,632
Danas dopelana još jedna tura. Malo je sitnije od prethodne, ali ima poprilično. S prve strane dolje široko 1,6, a gore 2,1 m. Visina 1,4 m, a duljina 2,7 m. Sa zadnje strane je nekaj maje (tanje su grane). Jest da je vrbovina, ali valjda se bu splatilo gorivo (30 km u jednom smjeru).

IMG_20220326_115405.jpg IMG_20220326_115450.jpg IMG_20220326_143701.jpg

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Flaša jane 0,750ml znači malo više od pol litre vode, manje od litru košta 460kuna.
Ja kad sam videl kolko voda košta skoro sam rekel konobaru da mi spipe natoči običnu savsku vodu.Nemaju tak spipe kak sam ja naučen piti. Tj ne posluživaju.

drazenhonda

Iskusan lik
Tu od
1 Stu 2010
Poruka
2,732
Flaša jane 0,750ml znači malo više od pol litre vode, manje od litru košta 460kuna.
Ja kad sam videl kolko voda košta skoro sam rekel konobaru da mi spipe natoči običnu savsku vodu.Nemaju tak spipe kak sam ja naučen piti. Tj ne posluživaju.
Ma nebi mu ja dao 460 kuna za litru vode da spavam na novcima.......

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,954
OK, ništa ti ne vjerujem.
Imenuj taj restoran, ako takav postoji igdje na svijetu, da sedam i pol decilitara vode košta 460 kuna, toliko ne košta niti na svemirskoj stanici, niti na apolu na mjesecu. Dokaži nam i objavi ime tog restorana.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,632
@iwanho, jel si Zagorci imaju tak “pijane” žmigavce? ;):ROFLMAO:
Žmigavci uopće nisu pijani, samo malo pod gasom. 🤣 Poglej malo bolj katadioptere, legli u horizontalu. Koliko su tek oni :ppozdrav: ?

Prvo sam htel lampe nakeljiti na stranicu, a onda sam skužil da poležečki idu u zadnji profil šasije. Namjerno sam ih tak postavil da se magnet osloni na donju pojasnicu profila. ;)

Dvije lijeve vrbe smo pri zemlji nekih 15-20 cm okorali skroz okolo. Bu to dosta da ne potjeraju mlade šibe ili bu "uzalud vam trud svirači"?

IMG_20220326_115333.jpg

Posljednje uređivanje:
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh