Na taj pogled na ravnicu. Zlatna i zelena polja vjerujem da bi u potpunosti uživao..Ja bih odmah ponovio. Ovo nije bio helikopter nego Cesna. Idi i uživaj u nečemu ovako lijepome:
View attachment 47897
View attachment 47898
View attachment 47899
Let iznad Međimurja i okolice Varaždina 👌.
Da li je u gošćenje uključen i let helikopterom? Sretnik si samo takav....Dečki samo da se javim iz jednog Zagrebačkog restorana di sam gost na ručku, da si sam moram platit plaća i pol mi nebi bila dost za vodu janu i šalatu, ja nemrem verovat kak je skupo. Iz neke pristojnosti me sram slikat jelo.
Ma nebi mu ja dao 460 kuna za litru vode da spavam na novcima.......Flaša jane 0,750ml znači malo više od pol litre vode, manje od litru košta 460kuna.
Ja kad sam videl kolko voda košta skoro sam rekel konobaru da mi spipe natoči običnu savsku vodu.Nemaju tak spipe kak sam ja naučen piti. Tj ne posluživaju.
OK, ništa ti ne vjerujem.Flaša jane 0,750ml znači malo više od pol litre vode, manje od litru košta 460kuna.
Ja kad sam videl kolko voda košta skoro sam rekel konobaru da mi spipe natoči običnu savsku vodu.Nemaju tak spipe kak sam ja naučen piti. Tj ne posluživaju.
Žmigavci uopće nisu pijani, samo malo pod gasom. 🤣 Poglej malo bolj katadioptere, legli u horizontalu. Koliko su tek oni ?