Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Svaki nokat u drugoj boji ili? 🤭I često ruke ima upicanjene po modi
Ma gori je od in..gramuša. Svaki dan druga boja na nekom noktuSvaki nokat u drugoj boji ili? 🤭
Ja sam čak razmišljao o izradi "gusjenica" za svoje pogonske kotače, da bi bolje vukli i manje šlajdrali / proklizavali u brijeg.
Gospodin mi nije ništa znao reči gdje je to izrađeno, jer preuzima za prijatelja. Šteta, sviđa mi se. 👌👍🙂
Uslikat ću ti kad se mašinica zaključuje.Pa svaka ti čast, ali kolko ti radiš sati 8 ili ko ja 22,23h?
Lako je napisati da mora biti zadnji pogon, ali što ako je višom silom na raspolaganju prednji pogon.Ima više od deset godina kak sam ja napravil jedne željezne sa ripnama sa kositi u vinogradu.Kosilica je bila gratis,predviđena za otpis -trula limarija i potrgani kotači.
Mora biti zadnji pogon i kad krene vuče ko luda. U dol iskopčam pogon i idem polako ,al uzbrdo treba istegnuti korak.
Ti moji su željezni namontirani na jezgre otokarene od originalnih plastičnih kotača.
Imam u pripremi i jedan jako "zubati" zupčasti remen, prijatelj si je takav učvrstil po obodu kotača i veli isto odlično ide
Je ali ne tu baš doma di mi se djeca igraju na dvorišču, zato sam lani i borove zrušil zbog stršljena kaj su se skupljali, baš bi onak lepu gustu travicu.Zakaj su problem maslački, pa to je i te kako korisno za pčele.
Niš ne bacam, pa to mi je sve doma, očem da mi bude trava gusta, a ne ovak kaj se vidi spucana zemlja i ovi krtolovci, niš ja ne bacam.koji si ti genije neverovatni. gnojivo skupo ti bacas po dvorištu da trava raste. od trave nema ništa dok nebu toplo (tople noći vreli dani), dulji dani.