• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ova godina je neka posebna, ja imam posla oko hiže da neznam kam bum, pa još i vrt moram delat, opće neznam kak sve stići, kak i kad. Kompletno svi poslovi ideju prek mojih leđa.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,788
Svaka hiža ima križa, a moja celu kapelicu..... naj samo plakati oko posla. Več smo se svi pomirili da ti nebuš ništ stigel pa se pomiri i ti ;)

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,538
Kaj se točno to dogodilo, vožnja u suprotnom smjeru ili???
To je bilo tu kod mene. Radovi su na autocesti pa je vozi jednom stranom . Lik je navinul bemburu v preticanje i direkt v kamion. Ftrgel je prvi levi kotač na kamionu,a dijelovi bmwa su čak oko drave kraj autoceste

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
2,911
Evo pohital 7 vreća umetnjaka po dvorišću da mi travica bolje tira sad kad bu kiša pala, al je probelm ovi maslački, kak njih rešit? Sad buju bolje još potirali ili? 😳Zemlja je suha ko barut, to nisu istine.

Tih maslačkih tak nebu više kad ih pokosiš jenput, dvaput. A da ne velim kak su me maslački riješili bradavica po prstima, niš drugo nije pomoglo. Samo se ono mlijeko njegovo natrlja po bradavici par puta i sve mi otpalo s prstiju

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh