• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,954
Ako se u HR može u detalje pisati o teretu ZG drona ili o pošiljkama Ukrajini, zakaj se onda ne smije pisati o tome kako ti je bilo "muka" u zraku 😂, nema o tebi tak velikih vojnih tajni.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Dost mi je bilo provjere svih mogućim ministarstva i institucija opće da ti odobre sve to kaj se tiče vojnog helića🙂
I sad sve ostalo je vojna tajna🙂

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,954
Bilo bi jako dobro da nam je još koji aktivan ovakav, ali su te naše neznalice nadobudno škartirali:

Mi-24_Desert_Rescue.jpg

Žalosno je, koliko su ti koji su ovo škartirali, neodgovorni prema našoj Državi i narodu.

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,747
Bilo bi jako dobro da nam je još koji aktivan ovakav, ali su te naše neznalice nadobudno škartirali:

View attachment 48228

Žalosno je, koliko su ti koji su ovo škartirali, neodgovorni prema našoj Državi i narodu.
je, trebali su samo brigsove motore stavit u njih...a par kosilica za travicu raskopat... 🤭

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,945

View attachment 48228

Ček malo!
Ako meni netko predloži i ponude (zna se kaj) ja ih bum mam škartiral 🤛

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,954
je, trebali su samo brigsove motore stavit u njih...a par kosilica za travicu raskopat... 🤭
Bolje su maslinove grančice...
A dok se stari traktor pokvari ne popraviš ga nego baciš, za novi nemaš love. Čime budeš orao, a i ne znaš se voziti rafalno 🙃😖🤔

Posljednje uređivanje:
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh