• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
OK, ništa ti ne vjerujem.
Imenuj taj restoran, ako takav postoji igdje na svijetu, da sedam i pol decilitara vode košta 460 kuna, toliko ne košta niti na svemirskoj stanici, niti na apolu na mjesecu. Dokaži nam i objavi ime tog restorana.
Nemrem to tu napisat, neznam ko sve čita i kaj se čita, ali kaj se čudimo, u Dubrovniku u par restorana je i skuplje 🙂tam pa košta 2 deci jane 400 kuna. Al mi nismo jet set pa je nama to nelogično. Ali neko to plaća.

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
2,915
Danas priprema za lucernu
Lijepo pripremljeno
Ja danas posijal jednu ral uslužno. Ostalo meni još nešto malo za posijati, i prijatelju pol rali dts-a.
Za primjetiti je da kod mene raste trend sijanja trava i djetelina

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,954
Jučer smo malo "nadrapali" u goricama, kopanjem graba i sadnjom mladih trsova. (Popunjavanje kapaciteta na puni broj ;) , od jučer su nam svi trsi na broju ;) ). Došli su sin i snaha iz ZG, pa smo se gore cjelodnevno družili i radili.

IMG_20220326_132222.jpg

Danas je zato doma bilo u stilu "opusti se i uživaj" (y). Makar smo usprkos takvim postavkama uspjeli mu i premontirati kotače na autu, skinuti zimske gume i montirati ljetne. Veli sin pa vidiš da je +20.

Rekli su da trebaju u ZG minivaš, pa sam si prije nego ga odnesu išao oprati kosilicu, koja je inače stacionirana kod mojeg oca, s B&S motorčekom. Da ju kad nađem volje i vremena opranu i čistu malo servisiram i zamijenim joj ulje. Skužio sam da je več u ozbiljnim godinama (proizvodnja je 2005.), ali je još kak mlada puca / kao mlada djevojka. Ima zanimljivu ilustraciju na naljepnici, kako pravilno nagnuti i čistiti kosilicu. Jako puno puta sam na jednom drugom forumu čitao takva pitanja, kako se smije okrenuti kosilicu:
IMG_20220327_123755.jpg
A kasnije dok sam za potrebu "razgovora" i razmjene informacija sa kolegom brgud-om malo kopao po svojim starim albumima slika, naletio sam na fotografije jednog tuđeg B&S motora kojem je ulje bilo samo dolijevano, a onda mu se klipnjača naluknula. Služio mi je kao izvor rezervnih dijelova za neke druge popravke. K meni je došao s punim cilindrom vode, filtera nije bilo, pa je u tuđoj šupi koja je prokišnjavala kišnica napunila motorček.
IMG_20190115_170717.jpg

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Jel neko gledal dodjelu oskara možda? Bilo je neizvjesno i napeto do samog kraja, tome se nisam nadal jer je bilo puno favorita. U samoj završnici je bilo baš ko u akcijskom filmu. Zanimljivo u svakom slučaju.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Zakaj? Pa nije tak baš, ima svega novoga, vidiš neke nove glumce, filmove, režisere, producente. Pratiš kaje u trendu, dobro neko prati baš sve a neko malo.
Ja dosta prarim modu, fashion weekove, modne revije, dizajnersku modu i tak, malo se zanimam oko toga jer je sve dobro znat.
Sad je upravo aktualno ovak nekaj.
Laneno lagano i bazga. Baš je fensi.
Jako zanimljiv dodatak. 🙂

FB_IMG_1648466310540.jpg

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,954
IMG_20220325_100612.jpg
Ovaj smo motor "švasaparat" jutros zamotali u 1000 kuna i postavili novi na veš mašinu. Nije pomoglo čiščenje utora između lamela, šmirglanje i poliranje kolektora, ništa 😖. Radio je nakon toga lijepo koje 2 min i onda se vratio u "varionu" a ne kupaonu. Sad smo mi lakši za kune a veš mašina se malo pomladila.
Iza toga sam se primio dedine kosilice i motorčeka. Napravil sam joj "obdukciju", kolko vidim svi joj organi izgledaju dobro i zdravo. Čak se niti karike klipa nigdje nisu potpisale na cilindru 👌. Uspio mi se kod denontaže glave potrgati dihtung, a nije mi se dalo oblačiti čiste traperice i iči u servis po novi. Budem ga kupio možda sutra, pa to sastavim i završim.
IMG_20220328_120236.jpg
Radije sam "poslije zimskog sna" kresnuo flaksericu i malo obišao po za kosilicu nepristupačnim dijelovima dvorišta. A onda sam prošao i čitavo dvorište pa pokosio naraslu travu, a i pobrao usisao "svakakve sitnice" u koš. Sada je dvorište kao prvi proljetni zeleni tepih, zadovoljstvo je bilo uključiti "ljuljačku" neka zalijeva, pa malo sjesti, gledati i ovo otipkati. Mali odmor. 🙃😏🙂
Ništa, "idemo dalje" 🎶🎶

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh