Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Ja sam sto put rekel da nebum slagal neke no nejm traktore, tj neke divlje marke, i opet danas sam sebe sjeheben, zovu ljudi,majstore pomagajte, neće upalit, nema brzina, nema zraka, traktor. Ja pitam koji traktor, veli neki fendt, reko niš stoga neznam kaje to, i on moli sim tam da dojdem, jer dobar majstor daleko se čuje, tj glas kak se veli.
Reko aj bum došel samo neznam kaje to, jer traktor za mene je raketa, i nema boljeg. To je za sve drugo premija, evo na veliki petak ja to moral delat, još ga pitam jel bu danas kaj delal sa tim traktorom, veli bude.
Reko danas? Se vi šalite ili kaj, pa znate treba to i to napravit, reko ne danas je veliki petak danas se niš ne dela, malo me pogledal i veli dobro nebum niš delal, pa sad opet meni nije jasno jel su tak svi gladni love da nemaju ni petka ni svetka.?
Pa kam to vodi?
Veli još bili neki majstori već par puta ali nema brzina, ne fila zrak.
A kaj bi ja sad trebal? Ja moram doma iti jajca spremet za vuzem, a ne no nejm traktore denes delat.
Reko aj bum došel samo neznam kaje to, jer traktor za mene je raketa, i nema boljeg. To je za sve drugo premija, evo na veliki petak ja to moral delat, još ga pitam jel bu danas kaj delal sa tim traktorom, veli bude.
Reko danas? Se vi šalite ili kaj, pa znate treba to i to napravit, reko ne danas je veliki petak danas se niš ne dela, malo me pogledal i veli dobro nebum niš delal, pa sad opet meni nije jasno jel su tak svi gladni love da nemaju ni petka ni svetka.?
Pa kam to vodi?
Veli još bili neki majstori već par puta ali nema brzina, ne fila zrak.
A kaj bi ja sad trebal? Ja moram doma iti jajca spremet za vuzem, a ne no nejm traktore denes delat.