Jučer smo krenuli poslije 6 sati s dva autobusa iz VŽ u Opatiju, nas je bilo točno 100. U Opatiji se nas je prema izjavama organizatora našlo malo preko 1000, na festivalu tzv. "nordijskog hodanja". Moja je uloga bila podrška "našem društvu" i bio sam na kraju krajeva jedan uspješan i aktivni sudionik. U bezobraznom prijevodu - skoro sve što oni s mojim godinama na leđima ne mogu, ja mogu . U toku tjedna sam sreo nekolicinu kolega s posla i pitao sam jednog: ideš u subotu u Opatiju, nosiš kakvu svoju medicinu??? Rekao mi je,a budeš ju ti u rukasaku nosio. Ja sam našu ponio i donio, nosio i dijelio mnogi pa i taj kolega ju je s oduševljenjem konzumirao.
Ja sam zadovoljan po tom pitanju.
Dan je u Opatiji započeo lijepo, veselo, strastveno, razigrano:
Kako se bližilo podne svi smo polako skidali naše "slojeve" odječe, postajalo je sve toplije i toplije. Bila nam je to jedna jako lijepa i ugodna, lagana, šetnja uz more (barem meni osobno ):
Opatija nije samo "more i hoteli", ovo je meni prelijepi "ficlek" Opatije:
Ja sam zadovoljan po tom pitanju.
Dan je u Opatiji započeo lijepo, veselo, strastveno, razigrano:
Kako se bližilo podne svi smo polako skidali naše "slojeve" odječe, postajalo je sve toplije i toplije. Bila nam je to jedna jako lijepa i ugodna, lagana, šetnja uz more (barem meni osobno ):
Opatija nije samo "more i hoteli", ovo je meni prelijepi "ficlek" Opatije: