kod vas johabice ekološki nastrojeni i ljubitelji životinja pa zato nema kožnih jakni,joj kad se sjetim ali mislim da su one činćile krenule negdje iz vašeg kraja,kod mene isto se tamanio šaran i oslić,riješio se bor ali nema poklona:?::?:
Da,bila je tu,desetak km od mene glavna organizatorica uzgoja za Hr,porijeklom iz moga sela.Njena sestra je bila prijateljica sa mojom kćerkom.No,nakon niza uspješnih godina,došlo je do sloma,mlada žena si je oduzela život,ne znam jeli bilo i kakvih drugih razloga,nikada se o nečemu takvome ne raspitujem,iako sam imala prilike iz prve ruke sve čuti.
Pokloni nisu bitni,mi smo prioritet dali unuci koja za svakog Sv,Nikolu i Božić dolazi provjeravati je li slučajno ostavljeno nešto i za nju.Naravno da je,kad joj deda uvijek posuđuje svoje čizme sa porukom da su za unuku,a Deda Mraz nama već 27 godina donosi poklone,pa onda isto ostavi i za nju.A Ninica i mace isto dobivaju,pa ako su sve naše životinje do sada dobivale,zašto bi Mrazić sada ove zaobišao.Nešto mi se čini,po mirisu,da su nekakve kobasice u pitanju,poslikati ćemo,pa će se vidjeti.:lol::lol::lol:A mi smo posljednjih godina skromni,tek neka simbolika,tek toliko da se ujutro jako iznenadimo otkud sad to odjednom pod borom.:lol::lol::lol: