johabica
Iskusan lik
- Tu od
- 8 Tra 2012
- Poruka
- 4,529
U ovoj prići se samo spominje Johabica ja sam se naradila od jutra do mraka kuham pospremam pa u plasteniku malo ispada da Johabi ništa neradi mislim da se tu radi o ženskoj uroti prema muškarcima
O,farmervg kak si pogrešil,pak nisi primjetil da ja Johabi dal prijedlog da se ruča u restoranu?Kak onda ništ ne radi?:lol:
Ma,moj ti muž zlata vrijedi,mi imamo neku podjelu rada-zna se što je čije,a ako kome zašteka,uskače se u pomoć.Ako ti kažem da si moj muž sam opere hlače ili majcu ako treba,što bi rekao.A zna ponekada i izvaditi rublje iz perilice i staviti na sušenje.I pritom ga uopće nije briga hoće li ga susjede vidjeti(dobro,ima još jedan takav suprug tu odmah prekoputa nas)Radimo mi uvijek zajedno,ali neke poslove ja uopće više ne radim,a neke on uopće ne radi.Tak je to.I jako nam lijepo ide.A najbolje nam je kada se zavalimo zajedno na trosjed.:lol::lol::lol:Moram priznati da u zadnje vrijeme sve češće nešto napravi umjesto mene,primjetio je da me godine sustižu i da gubim polet,pa podmeče leđa.Zlato moje.:heart: