Joj Ajkula,kaj uopće pitaš-bilo je to ovako-pšenice sam razmetala i rasijala da ti srce stane,stavila sam ljepilo(sviježe kupljeno,u grad smo išli po njega),na pet kartona,,lijepo sam napravila četverokute od lijepila,a u sredinu sam stavila kockice sira;tako sam vidjela u crtanom filmu,kockice čokolade i suhe grožđice.Nisu niti taknuli,nego su mi bezobrazniki pojeli još slijedeće noći dvadesetak komada.Aaaali,onda je dalje bio mir.I vidim ja jučer-krepani miš.I još jedan.I još jedan mali.Tako,nek se sada misle-pojesti petstotina paprika,pa jel to normalno?Došla maca na vratanca.:axe::axe::axe:
Danas se zbrajala šteta gozbe u plasteniku,sada je već sve lijepo niklo što se ije pojelo,srećom,uvijek posijem više nego mi treba,iskustvo me naučilo da se puše na hladno,a ne kada se opečeš.Tako ću sutra posijati još samo ono što mi treba za brata,on uvijek sadi kasnije od mene,pa srećom nisam prije sijala i njegovo,tko zna,možda bi miševi bili pozvali i susjede na večeru,pa bi šteta bila veća.