bar za mene, meso i sve iznutrice od domačih mladih pjetlova je pravi specijalitet, od juhe,paprikaša,gulaša,pečenja. noge s kandžama najbolje su mi u juhi, želuci također, mada ih znamo posebno izdinstat s krumpirom. uzgajam i brojlere za sebe, ali to meso s ovim ko nebo i zemlja.i što radite sa iznutricama ( želudci srca) i nogama
do Pitomače ili Otrovanca?dopodne se kopale neke rupe za domaču lozu i stupove,ono malo samo za zobanje,posljepodne odvezao susjeda do Pitomače na namještanje koski,pih mogao sam ga ja malo sa fergijem pregaziti al dobro nek mu budeartyman:artyman:
AHA sad budu ovi zelenaši skočili u obranu tih slatkih glodavaca od johabicine ruke:mrgreen::mrgreen:,a i miševi se vole hraniti sa zelenjavom u ovo zimsko vrijeme,da si bliže johabice iznajmio bih ti našeg žutog miceka,taj kad vidi miša nebira sredstva da ga skrati za glavu,eto sad znači posao nanovo kreče,samo se nadam da nebude večih napada od tih raznorazih malih štetočinaDanas su kod nas jedni radili a jedni su se živcirali.Radili su miševi-pojeli su noćas niknulu papriku.Živcirala sam se ja.No,i ja sam nešto radila,posijala sam drugu.Muž se živcirao iz drugih razloga,a i on je nešto radio,a najteže mu je palo što je morao jutros ići u kafič.Nije dobio danas kapučinnda mi je malo pomogao sa nekim cijevima i folijom.
Što sam nasula otrova-na sve strane,kam se god okreneš-hrpica pšenice-još ću velikim slovima napisati-BESPLATNA GOZBA-OVAKO SE JEDE SAMO JEDNOM U ŽIVOTU!Baš sam ljuta.
AHA sad budu ovi zelenaši skočili u obranu tih slatkih glodavaca od johabicine ruke:mrgreen::mrgreen:,a i miševi se vole hraniti sa zelenjavom u ovo zimsko vrijeme,da si bliže johabice iznajmio bih ti našeg žutog miceka,taj kad vidi miša nebira sredstva da ga skrati za glavu,eto sad znači posao nanovo kreče,samo se nadam da nebude večih napada od tih raznorazih malih štetočina