Joj,večeras se u našoj kući dogodilo čudo!Ovako,imamo max tv godinu dana.Kabel je najprije išao uz zid ispod radijatora,po podu,pa nije baš previše smetao prilikom čišćenja.Ali nam je onda grom udario u kuću,spalio i kabel,pa se novi stavio tako da je presjekao pod između blagavaone i boravka.Tako sam ja bila prisiljena,već pola godine,svako jutro kada čistim parket,podizati kabel i prelaziti ga.Najprije sam strpljivo čekala da se to prihefta na zid.Onda je mome suprugu palo na pamet da će kupiti lajsne u koje ide kabel kako bi to lijepo izgledalo.Ja sam strpljivo čekala.Onda sam počela prijetiti da ću kabel prerezati škarama za živicu i baciti van.Onda je lajsne kupio.Ali mu je palo na pamet da ima samoljepivih,pa ih je išao zamjeniti.I zamjenio ih je.Bile su tu u kutu od šestog mjeseca.Umeđuvemenu sam još tri puta prijetila,a jedanput sam imala i škare u rukama,ali mi je onda palo na pamet da neću moći gledati tv,i zdravi razum je prevladao.I onda se dogodilo čudo!Već mjesec dana ništa ne govorim,niti prijetim,a u ovome trenutku moj muž stavlja lajsne na zid,čak me zvao da provjerim ravninu.On stavlja,ja pišem,evo hepienda.:lol::lol::lol:
Da ne pomisli netko kako je moj suprug nemaran i loš,znam ja da je radio cijele godine ko konj,ko i ja,i da je kada je i bilo vremena,nije imao snage,a niti volje.Evo,sada je odmoran,polako sve dolazi u normalu.
Evo,još se ovo danas radilo kod nas.:gitarist::gitarist::lol:
Ajkula,ja kuham,moj muž mi je par puta pokazao da zna,tek toliko da dobije na cijeni,i više neće.
Zeleno Zagorje,kada mi dođe sjeme naručeno u Zg,evo mene i moga supruga,zveti ćemo te na kavu.Naravno da od šopinga ne odustajem,nećeš sigurno vjerovati,ali u Čakovcu ne možeš niti u jednome dučanu kupiti ama baš ništa od kože.Prestrašno.Baci ponekad pogled na poštu,jer ću ti se javiti kada budemo išli.