• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Kolege, svaki pošteni rad, je pošten, ma u koje doba dana radili. (noći pripadaju i šaputanja na jastuku).
Da me ZJ nikaj ne razme to mi je odavno jasno.
A po pitanju motike, pa vara se kolega što mi ne vjeruje. Supruga ima omiljenu, laganu motiku, koju su mi kao zločestom napravili kolege još na poslu. Ali da ima doma u rezervi, pa da ima u goricama u rezervi, pa da ne prevažamo stalno u autu, ugledala je ručno rađene motike na sajmu. Cijenio je skupo, skupo. Onda smo išli na Hreljić u Zg, pa naletjeli na jednu novu. A jučer sam ja u Vž na sajmu uspio cjenkanjem kupiti i onu koju je supruga poželjela. Ipak nas ima primitivaca 🙃.
Ništa još malo pa krenem u daljnju potragu za očalama, pa u poljo apoteku, pa onda dalje na "kap-na kap", opremu za zalijevanje. Budem malo prilegao, a možda onda i prošetam kosilicu, ako bude energije. Idem dalje spat...
Svima Vam želim uspješan dan.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Hvala na savjetu, budem 👌🙃.
Evo, na nosu su nove radničke očale, izradile ih dvije mlade cure u "Optika Rauš Varaždin" za 20 min. A naručio sam još jedne, za odlazak na misu, u bolji mivot i tako to, s "premazom" na staklima, te budu gotove za par dana.
Svaka pohvala i lijepa riječ za prijem, brzinu i prihvatljive cijene. Dobro je potrebno prenositi dalje, neka se zna 👌👍✌️.

Posljednje uređivanje od moderatora:

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,722
Ma to je sve ok. Naočale se poprave, bitno je da je supruga zadovoljna.
Gora je stvar kad čitavi dan iščeš naočale koje si zagubil, a one su na nosu. ;)

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Jučer su me u jednoj drugoj optici šokirali, uzeli bi bi pola penzije za okvir i stakla i čekao bi najmanje 10 dana.
U VŽ su mi ove cure koje smo zatekli ponudile izradu novih naočala (nova stakla i okvir) za 20 min za malu cijenu koju nisam mogao vjerovati, shvatiti ili razumijeti da je to istina. Odmah sam naručio i još jedne naočale s odabranim okvirima i sve im platio unaprijed, u kešu. A onda su nam (supruga mi je pomagala birati okvire) dale još i popust na keš.
Nove su naočale na nosu, budu mi radne, za svaki dan. Odlične su i ja još ne vjerujem da su tako malo koštale.
Ima još nade za naše društvo dok imamo takvu poštenu mladost u biznisu.

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,743
dođeš u apoteku, i po 50 kuna naočala na kile... 🧐
da nis len, i ja bi si jedne zel...🤭

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,539
Polehko dečki. Cvikeri z benge i sl su nužno zlo i za 5 min upotrebe na mjesec. Naravno,ak ti oči još trebaju. Ja imam svako oko drugu dioptriju plus cilindri tak da mi takve baš ne igraju. U optici koju je spomenul kolega Plus su i meni radili po cijeni da sam odustal od potvrđivanja doznake i platil bagatela. Sve pohvale za njih

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,767
Ove po apoteka a za 50 kn, ili negdje drugdje ne vrijede ni 10 kn, pogotovo ako se koriste kad se nešto radi.
O bodova .

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,491
Cca 2700l,napuni ju ovisno o tom koliko je voda duboka u bunaru,ali obično to bude između 8minuta najbrže do 13-14 minuta najbrže duže.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Ove su Vaše informacije prelijepe.
Evo mi smo taman ručali/objedovali, jebiga odspavao sam cijeli dan, takav sam, kakav sam. 🙃
A vezda bum vužgal svojega SSM električnog biciklina i idem po črno ulje (bučino) imel sam v frižideru 2 litre i naglo je z dolaskom zelene šalate na vrtu - nestalo.
Ja i da imam koščice ne bi došle do ulja, ja bi ih poluzal 😂🤓🏃‍♂️

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh