Zdravo zivo moji forumasi,nesto me nema nejavljam se no nisam vas zabil.Nazalost nemam slike od jucer,vrcal sam med iz moje kosnice(3 nastavka,dva su mediste i uzimam otud med) dobio 28.5 kg meda,prezadovoljan a kolega kaze ak potraje vrijeme moral bum za osam dana opet vrcat i kakve sam srece opet tolika kolicina.
On veli da se medom bavi 42 g. i da nikad nije dobil vise meda,uljudno mu naglasim da ja nisam kuval ocet i zahvaljival Stvoritelju nebi on taj film gledal te bi bil red da pcelari u mojoj okolici mi bar nekaj nadoknade octa kaj sam skuhal.
Neverjem da bum taj film gledal,no nek im bude ja bum i dalje vodil borbu z kosceji i njihovom manipulacijom klime,djabe oni prskaju avionimai ,zagadjuju,sve im odlazi u k...ac.
Dragi ljudi davno sam vam pisal da imamo SLOBODNU VOLJU svoju i da smo mi kreatori svog zivota,ja uzivam u svojem i sve mi ide od ruke,ponekad se jos prepirem u fasistickoj AT zbog maski,no sve se rijesi svojim hrabrim stavom.
Toliko za sada i nebojtese,sve se odvija onako kako mora biti a ovi kaj ocekuju da sa bude neko za njih pobrigal se budu nacekali,svatko mora preuzeti odgovornost za sebe. 👨🌾
ps.neznam zasto je video, kvaliteta lose prenesen