• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

nedimN

Iskusan lik
Tu od
24 Ruj 2020
Poruka
1,217
Ne znam u kojoj temi bi mogao pitati ,ali evo ovde cu pokusati. Ima li koji kolega sa foruma da radi u Zagrebu u firmi Končar motori i generatori ?

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,263
Firma u kojoj radim proizvodi tranformatorska kučišta za končar energetski i Dist. Pa ako ti kaj znači mogu tehnologe pitat za neki kontakt iz končar motora...
Ovisi kaj trebaš

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432
Ne znam u kojoj temi bi mogao pitati ,ali evo ovde cu pokusati. Ima li koji kolega sa foruma da radi u Zagrebu u firmi Končar motori i generatori ?
Jedan rođo u malo daljoj familiji je radio, ne znam dali još uvijek radi, mogu provjeriti ako treba i ako to uopže što znači.

Bik2022

Član
Tu od
23 Svi 2022
Poruka
37
Ako je dovoljno miran bik da mu mozes izmjeriti prsni kos...onda ovako mozes izracunati tezinu...

Prema metodi Kluver-Strauch​

Metoda je prepoznata kao jedna od najtačnijih. Za izračun trebat će vam mjerenja prsnog koša i duljine tijela. Mjeri se istezanjem trake od izbočenih kučnih zglobova do izbočene točke sternuma. Dodaju se mjerenja i od dobivenog broja se oduzima 50.

Prema metodi Trukhanovskyja​

Razlika između ove metode i prethodne je u tome što se vrijednosti ne zbrajaju i oduzimaju, već množe i dijele sa 50.
Vrlo teško sa njim jer se ne voli dirati,evo slika gdje je on vani ovaj u sredini i jedna u štali

Prilozi

• IMG-20220424-WA0001.jpg
    IMG-20220424-WA0001.jpg
    57.3 KB · Pregleda: 33
  • IMG-20220411-WA0002.jpg
    IMG-20220411-WA0002.jpg
    40.4 KB · Pregleda: 33
Posljednje uređivanje:

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,263
Mana svih takvih motora. I ja imao taj problem. I nigdje kupit drugi motor.
Aha, znači malo veće kosište..

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh