Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 9,929
Što? Nema motora za kupiti? A ima li dijelova za B&S motore?
Prije par mjeseci je jedan gospodin na VŽ staroj krami nudio jednog takvog s navodno ispravnim "Indijanac motorom" , (Tecumseh). Prvo je tražio 2000 kuna, a onda je pristao da bude zamjena za novu kosilicu iz trgovačkih centara, vrijednosti oko 1200 kuna. Supruga me odvukla od toga. 👌.1000 kuniča
Ja cekam da ovo za vikend prode pa idem u ned ili pon tek prvi put kosit...malo je vec velika trava al taman su bili ovi pljuskovi pa bi mi lijepo namocilo...
Kaze kod nas direktor ako neće silom ,uzmi veći čekić (ubjeditelj ) 😂 😂Trebal bude ubjeditelj od 5 kila…
Koga vraga si pa ti delal da si feder strgal? 🤔 To je bil vražji šus 😖😥Danas je, znači, dam za zabavu s ovjesima i upravljačkim mehanizmom.
Imam i sam sličnu zabavu:
View attachment 50143
View attachment 50144
A kakav šus ima na parkingu dok stoji i pukne...Koga vraga si pa ti delal da si feder strgal? 🤔 To je bil vražji šus 😖😥
A dizalica ti na goloj travi?
Skoro. To je torba u kojoj se nosi “gorivo”. 😁Tommy! Jesu li ono gače na štapu, naslonjene na prikolicu
Trebal mi je i jedan 75-kilaš koji je držal napetu sponu s polugom dok sam ja tukel sa ubjediteljem. Ali uspjeli smo. Sad idem Hubzinu po drugi krajnik. Moram tražiti po mogućnosti da nema lufta… 😬Tommy,
Uvijek je dobro dok i takav 5 kilaš pomogne, vrag je dok "ništa ne pomaže" osim terolitke i/ili brenera. Želim ti da budeš uspješan 👌✌️
To smo utvrdili jučer popodne...nakon kaj sam došel doma...Koga vraga si pa ti delal da si feder strgal? 🤔 To je bil vražji šus 😖😥
Tak nekak je i bilo.A kakav šus ima na parkingu dok stoji i pukne...
Ak bolje pogledaš, vidi se daska Ispod dizalice, a ispod ovjesa drveni podlošciA dizalica ti na goloj travi?
Ovisi kaj se dela u autu. Ako se sjedi na miru sigurno nebu ništ puknulo.A kakav šus ima na parkingu dok stoji i pukne...