• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,907
Tako je bilo i meni,puklo jedno 5cm na oba,isto cvrčali po neravninama

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,954
@plus nećeš vjerovat,meni na Puntu 2 pukla oba prednja federa,jednostavno došlo do zamora materijala zbog hrđe
Da ne bi svojim laprdanjem narušavao Vaše filozofije - ja radije budem svima Vama vjerovao. Evo, dogovoreno 🙃 :sneaky:
(Samo nemojte mi onda uskoro napisati da su federi počeli "iz čista mira" pucati i na polici u trgovini s dijelovima.)

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,134
U firmi na 3 razlicita sluzbena citorena sa po 100 000 km razlike na cajgerima a auti isto godiste....u roku 1 god popucali prednji federi.
Voze ih samo ljudi koji ih imaju na koristenje.

Dakle...starost a ne zamor materijala jer neki se jos ni razradili nisu a drugi su bili vec za otpad.

I da.. popucali na parkingu a ne u voznji

Zeni pukel peder na Chevroletu... nije ni skuzila...vozila se tak dok nisam videl da je auto nekak niski.....a feder glodal u voznji po muldi...ne jebe to nju... ne cuje...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,509
Sve je počelo pucanjem pri okretanju volana prošlog ponedjeljka... Dopeljal sam se do ZG-a i natrag...
Onda smo u petak vidli sa je feder pukel...
Jučer zamijenjen novim, ugrađen i novi nosač s druklagerom, jer je gornji oslonac pri okretanju zapinjalo za šaraf...
Ustanovljeno je da se okrenul donji oslonac federa na amortizeru (zanimljivo, nije zavaren :rolleyes:), pa smo ga morali okretati i tražiti mu pravilan položaj...
Sve je uredno sastavljeno...i opet zapinje i pucketa pri okretanju volana, istina, manje nego prije.
Kaj sad?

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,954
Ustanovljeno je da se okrenul donji oslonac federa na amortizeru (zanimljivo, nije zavaren :rolleyes:), pa smo ga morali okretati i tražiti mu pravilan položaj...
Sve je uredno sastavljeno...i opet zapinje i pucketa pri okretanju volana, istina, manje nego prije.
Kaj sad?
Ovo zaokruženo se tebi "zaokrenulo", ili???
20220527_202704.jpg

• Like
Reactions: ZJ

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,509
Da, upravo se to dogodilo.
Kolega @plus, tužno ili ne, dogodilo se... i ja nemam utjecaja na to. Srećom nije napravilo nikakvu štetu (a i još sam živ).
Vraćeno je na približno mjesto gdje je bilo i bude promatrano tijekom vremena...

nedimN

Iskusan lik
Tu od
24 Ruj 2020
Poruka
1,217
Danas malo zabave kod prijatelja sa raketom. Pola sijalica nije bilo ispravno ,onda problemčića sa instalacijom naprijed ,nazad ,pa kutija sa osiguračima ... Uglavno kasnije sve nastimano ko na mercedesu :D
Nakon toga pogon u košenje trave :)

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,185
Posto je bilo preblatno za zavrsit 65m kanala za poteci vodu za pojilicu za kravu na pasnjak i struju do sjenika...
View attachment 50174

Onda smo se malo poigrali sa zatezacima na 539...
View attachment 50175
Tu di je rupa fali jos samo mazalica...nisam imal doma...uglavnon zivcira me kak svaki put tesko ide...pa onda spricaj s wd-om pa okreci kaj se pokrene...sad bude lijepo vazelin unutra pa bude malo lakse islo...
Nije ti bilo lakše potegnuti brazdu sa traktorom,ako se može doći blizu?

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,779
Potegnuo...dva puta po istom mjestu...al je tu staza uz vrt...i traktorom se stalno vozim...jedva se zapiknuo plug...pik i krcenica i jedva kopam...sreca pa sam plugom otvorio pa je sad namocilo i ide lakse...

Posljednje uređivanje od moderatora:

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Jel znate koga da kupuje stare drvene bačve? Imam par komada kaj mi smetaju. Da ih ne režem u drva…

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,628
Je li jo netko jutros kod otvaranja foruma na kompu dobil ovakvu poruku, ili je problem na mojem kompu?
Sad dela normalno, a istu poruku dobijem na slovenskom forumu (tam se to događa dosta često).

Forum poruka.jpg

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
2,000
Da, uglavnom česta pojava na forumima. Problemi sa bazom podataka. Uglavnom brisanje predmemorije i kolačića može pomoći:
Screenshot_20220530_185936_com.android.chrome.jpg

Posljednje uređivanje:
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh