• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,539
Problem je kam posložiti 1600 kom i našpricati s dimerom. Treba čekati nakon njega. Onda bu to trajalo tjednima

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Ne treba čekati. Prejdeš prvu ruku na lagano vodom (samo da malo otopi) i našpricaš.
Dok odložiš špricu moreš prati.
Ali, šprica mora bacati pjenu, onda je učinak vrhunski.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Moj otac nikad nije imao minivaš. Premetao je sav crijep na kući, pritom je svakog početkao s žičanom četkom. Danas je privilegija to raditi s minivašem koji dere...
@Deda Marek pazi na sunčanicu, drži se hladovine.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
A tko bu to videl?
Koga bu zanimalo taj bu videl ;)
Kod kolege smo nema dugo radili neku nadstrešnicu sa starim crijepom koji je bil sličan ovom dedinom.
Nakon pokrivanja se kolega gore popel na krov i na licu mjesta ga opral. To je odmah bila druga slika nadstrešnice.
Ko ima uvjete da to napravi na licu mjesta mislim da je to odlično rješenje, a odmah vidiš i kak dihta

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,539
Moj otac nikad nije imao minivaš. Premetao je sav crijep na kući, pritom je svakog početkao s žičanom četkom. Danas je privilegija to raditi s minivašem koji dere...
@Deda Marek pazi na sunčanicu, drži se hladovine.
V hladu sam ti ja. To delam samo vjutro dok još zvezda ne vužge na najjače. Hiljadarku smo rešili v dva jutra. Ja i moja draga IMG_20220719_094028_590.jpg

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Sad si mu skinul zaštitnu patinu :ROFLMAO:
...pa more u oglas :)

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,721
Nisam na moru, ali uživam u suncu na krovištu.o_Oo_Oo_O Evo rezultata mojeg dvotjednog rada. Iznad garaže je ploča koju sam sad natkril. Prvo je trebalo izbetonirati i poravnati jer ploča ima pad, onda zazidati dva reda blokova na koje su došle grede. Građu sam ispilil motorkom (Stihl), a daske sam izrezal na pilani. 95% radova sam odradil sam uz pomoć Zetora i viličara bez kojeg bi moral nosati materijal po lojtri. Danas sam završil sa daskanjem. Za pokrivanje budem ipak moral angažirati nekog majstora jer to teško da bi mogel sam. Pokrivalo se bude sa limom. Tako sam postal i zidar i cimerman. Nadam se da se nebu sve skupa srušilo :unsure:Uglavnom u penziji nije dosadno.

Prilozi

• krovište.jpg
    krovište.jpg
    44.2 KB · Pregleda: 39

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,539
Perem samo gornju. Donja je ok,a i nebude vidljiva. To bum prekrival pomočni objekt de su letve s godinama dobile. Usput ide i taj malo mlađi crijep gore. Našel sam povoljno u blizini . Malo truda i ko novi bu. Onaj iz prošlog stoljeća kaj sam prije pisal u drugoj temi za sad ostaje. Za ovoga kaj bum skidal sam već našel namjenu. I on je ok nakon pranja. Ovo je bila proba IMG_20220718_170139_522.jpg

Nisam na moru, ali uživam u suncu na krovištu.o_Oo_Oo_O Evo rezultata mojeg dvotjednog rada. Iznad garaže je ploča koju sam sad natkril. Prvo je trebalo izbetonirati i poravnati jer ploča ima pad, onda zazidati dva reda blokova na koje su došle grede. Građu sam ispilil motorkom (Stihl), a daske sam izrezal na pilani. 95% radova sam odradil sam uz pomoć Zetora i viličara bez kojeg bi moral nosati materijal po lojtri. Danas sam završil sa daskanjem. Za pokrivanje budem ipak moral angažirati nekog majstora jer to teško da bi mogel sam. Pokrivalo se bude sa limom. Tako sam postal i zidar i cimerman. Nadam se da se nebu sve skupa srušilo :unsure:Uglavnom u penziji nije dosadno.
Svaka čast majstore👍

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,262
Kad smo već kod crijepa.. Imam problem s osama pod crijepom na kući, a najgore je to kaj imam krovni prozor i onda ulaze unutra u sobu, a po ovim vrućinama mora biti otvoren..
Pošpricam im osinjake s onim raznim sprejevima, al stalno ih ima..
Kakvu zamku je najbolje napravit ili s čim prešpricat/ premazat bar dio oko prozora da više nejdu unutra?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Jučer sam joj pokazal kak su @Deda Marek i njegova bolja polovica vredni i odma se prisjetila kaj bi ja danas mogel delati pa me zaposlila....
I taj ja danas peruckam

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh