Deda Marek
Iskusan lik
- Tu od
- 25 Pro 2021
- Poruka
- 2,539
Problem je kam posložiti 1600 kom i našpricati s dimerom. Treba čekati nakon njega. Onda bu to trajalo tjednima
Nekad su po ovom svijetu hodali neki drugačiji ljudi ..... Takvi se odavno više ne rađaju..... nažalost.Moj otac nikad nije imao minivaš. Premetao je sav crijep na kući, pritom je svakog početkao s žičanom četkom
A tko bu to videl?.........
Ali, šprica mora bacati pjenu, onda je učinak vrhunski.
Koga bu zanimalo taj bu videlA tko bu to videl?
Ovo mi je glavni djelatnik
hmmmmmJa i moja draga
Pereš jednu i drugu stranu, bude možda i odozdo vidljiv tam gde bu krasil prostor?Ide on na krov,ne na oglas
Svaka čast majstore👍Nisam na moru, ali uživam u suncu na krovištu. Evo rezultata mojeg dvotjednog rada. Iznad garaže je ploča koju sam sad natkril. Prvo je trebalo izbetonirati i poravnati jer ploča ima pad, onda zazidati dva reda blokova na koje su došle grede. Građu sam ispilil motorkom (Stihl), a daske sam izrezal na pilani. 95% radova sam odradil sam uz pomoć Zetora i viličara bez kojeg bi moral nosati materijal po lojtri. Danas sam završil sa daskanjem. Za pokrivanje budem ipak moral angažirati nekog majstora jer to teško da bi mogel sam. Pokrivalo se bude sa limom. Tako sam postal i zidar i cimerman. Nadam se da se nebu sve skupa srušilo Uglavnom u penziji nije dosadno.