• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

cvajko997

Iskusan lik
Tu od
29 Tra 2020
Poruka
751
Da, dimer je zakon. Nisam skoro nikad dugo cekal, taman dok bi se naspricali svi, jedno 50 komada, krenes od prvog prat, djelovalo bi. @Matija_E30 kupi jeftinu pivu 2L, jos 3 prazne boce od 2 litre, u svaku pola litre pive. Mozes ak imas i malo meda il secera u pivu. Razrezes boce malo sa strane. Mijenjas kad se napune mrtvih gamadi.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,785
Pošto mi je tak lepo išlo, a i čim primim ručku od minivaša u ruke sjetim se nekih sretnijih vremena ja sam nastavil sa pranjem.
Paučina očiščena i ako se nova ne nakupi može i zahladiti.

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,262
Da, dimer je zakon. Nisam skoro nikad dugo cekal, taman dok bi se naspricali svi, jedno 50 komada, krenes od prvog prat, djelovalo bi. @Matija_E30 kupi jeftinu pivu 2L, jos 3 prazne boce od 2 litre, u svaku pola litre pive. Mozes ak imas i malo meda il secera u pivu. Razrezes boce malo sa strane. Mijenjas kad se napune mrtvih gamadi.
Kolko razrežem flašu? Onak kvadratić jedan u gornjem dijelu da im bude kao ulaz ili?
To bi ja objesil za žljeb i za snijegobran, pa nek se utapljaju

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Pa slobodno si daj mašti na volju, ili pogledaj na Internetu ima svakakvih, jednostavnih rješenja.
Moj pokojni susjed je namazao dasku ljepilom za miševe, postavio ju je pod krov i ulovilo se preko 150 stršljena. Sva su rješenja dobra, samo u akciju.
Screenshot_20220721_073540_com.android.chrome.jpg

Posljednje uređivanje od moderatora:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,785
Danas me kolega zamolil za pomoč.
Skidal je glavu na nekom Mitsubishiju i naletel na problem. Jedan šaraf na glavi je okrenul, a u drugog je nabil torax koji mu je pukel unutra pa sam mu to skoknul izvaditi.
Uspjelo je bez problema.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,619
Nije danas, ali jučer nisam stigel deti na jubito.
Dvije ture sam dopelal i špric kantama bez ruže zalijal voćkice. Ujutro u 6 sam već počel natakati prvu turu tak kaj sam zalijal prije vručine. Sporo ide, 2 vure treba da se natoči posuda i skoro vure transport.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Nije danas, ali jučer nisam stigel deti na jubito.
Dvije ture sam dopelal i špric kantama bez ruže zalijal voćkice. Ujutro u 6 sam već počel natakati prvu turu tak kaj sam zalijal prije vručine. Sporo ide, 2 vure treba da se natoči posuda i skoro vure transport.
Bok, a gdje / na čemu to puniš, kakav je to iberlauf? Izvor, kaptaža????

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Kolko razrežem flašu? Onak kvadratić jedan u gornjem dijelu da im bude kao ulaz ili?
To bi ja objesil za žljeb i za snijegobran, pa nek se utapljaju
Ma ne treba je uopće rezati,ja godinama samo objesim flašu bez rezanja

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,619
Bok, a gdje / na čemu to puniš, kakav je to iberlauf? Izvor, kaptaža????
Rezervoar 35 kubika u koji voda iz kaptaže dolazi prirodnim padom, a dalje se pumpa. Kad je rezervoar pun, višak vode kroz iberlauf odlazi u potok.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,766
IMG_20220722_081949.jpg
Jutarnja gimnastika...ovo je prvi dio...jos jedan takav imam...nekih 250 zeljarica...lijepo grije ali puhne tu i tamo malo vjetar pa ide...

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh