• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,785
Onda se vrnul ne bu.
Ja se nadam od srca da nebu tak

To ti je gore - muhačov odojakački trbuh - gore neg da sam mu ja stala na nogu
Vidiš recimo ti i ja.
Ti si meni puno put stala na nogicu, a i ja dosta put tebe poklopil svojim trbuščićom (sreča pa poznam gospona Johabija, kojeg ovim putem pozdravljam i znam da ovo smijem javno napisati jer sad kad krenu nesporazumi oko poklapanja......) ali smo nakon toga uvijek razgovorom izgladili nesporazume i dalje smo jedno drugome ne bilo ko ;)

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,720
Onda se vrnul ne bu.
.U Muhe trbuh pun odojakačadi, ak ga je poklopil trbuhom čovjek do zraka ni mogel doći pa mu je svečenik sigurno očital Amen.
To ti je gore - muhačov odojakački trbuh - gore neg da sam mu ja stala na nogu. :hahah:
Rugala se sova sjenici :hahah:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ja se nadam od srca da nebu tak

Vidiš recimo ti i ja.
Ti si meni puno put stala na nogicu, a i ja dosta put tebe poklopil svojim trbuščićom (sreča pa poznam gospona Johabija, kojeg ovim putem pozdravljam i znam da ovo smijem javno napisati jer sad kad krenu nesporazumi oko poklapanja......) ali smo nakon toga uvijek razgovorom izgladili nesporazume i dalje smo jedno drugome ne bilo ko ;)
A kaj se sekiraš muhač, oni ne znaju da si ti moj pire sa svojom gospođom kod nas jel i da sam vam otkrila svoj tajni recept. :) , a mi tvojega odojka kod tebe i gospođe tvoje smo oglodali do koske. :).
Mi smo i poklopljeni i preklopljeni. :)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,785
Niš ti ne vjerujem! Jen dan si 280 metri prešel od mene! :unsure: :p
Ako čemo istinu mjeriti u metrima onda bi ja tebi trebal manje vjerovati jer ti si više puta prešel od mene na par cetimetara manje ;)

A kaj se sekiraš muhač, oni ne znaju da si ti moj pire sa svojom gospođom kod nas jel i da sam vam otkrila svoj tajni recept. :) , a mi tvojega odojka kod tebe i gospođe tvoje smo oglodali do koske. :).
Mi smo i poklopljeni i preklopljeni. :)

Puno toga više od hrane je kod nas preklopljeno ;)

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Ako čemo istinu mjeriti u metrima onda bi ja tebi trebal manje vjerovati jer ti si više puta prešel od mene na par cetimetara manje ;)
:unsure: :cry: :eek: Nis znal!:p
Drugi put bum te probal naći!

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,262
Imamo tu koga iz Vinkovaca, točnije mjesto Marinci?
Trebal bi neku uslugu, pa ako je ko voljan, molim da se javi u inbox 😀

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,913
Ljudi moji...

Tko će ovo razbit i poravnati? 🤣🤣😂

Mislim da ćemo se moja olt 24 i ja naskakati dok to porazbijamo.
IMG_20220728_194137.jpg IMG_20220728_194026.jpg IMG_20220728_190830.jpg

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Danas smo u goricama. Nastojimo ohladiti unutrašnjost klijeti, poslije ovog dugog toplinskog vala. Vani je ugodno, padala je i slaba kiša, ali zidovi griju, baš su akumulatori topline. Mali pogled na trsje, u ovoj fazi:
IMG_20220730_121150.jpg
IMG_20220730_121155.jpg
IMG_20220730_093204.jpg
Ova treča fotka je je pogled od prijatelja, prema našem položaju i goricama.
Ima nas na brijegu nekoliko susjeda u aktivnostima po hladu.
Evo ponovo je zarominjala sitna kiša 👌👍, blagodat, poslije 35-38...

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ne danas nego preksinoć.
Bili u Čakovcu na Porcijunkolovom.
Otvorilo ga Prljavo kazalište.
Ne znam, razočaranje, valjda jer su pjesme sve redom bile iz moje mladosti. Ajde, ritam je bio ok, štimung nekakav napravljen, ali da mi je sjelo konstantno nabijanje baseva..... - puno ljepše i pitkije zvuče dok ih se sluša preko nosača zvuka.

Ovogodišnja dekoracija - nula bodova.
Zamjenili su šarene kišobrane sa bijelima i svjetlo naranđastima - monotonija.
Dislokacija OPG - ova na zasebnu, samotnu lokaciju osvjetljenu tamom ko za snimanje horor filma - nula bodova. Tko unaprijed nema informaciju gdje su, ili ne parkira auto kod tržnice, neće niti znati da su tamo, a kamo li ih posjetiti i nešto kupiti od njih.
Broj izlagača manji nego prošle godine - čini se da su i opet obrtnicima udarili ubibože najamnine pa ljudi nemaju računa doći izlagati.
Gastro ponuda - jedan langoš od 100 grama = 20 kuna.
Je da je taj langoš pećen u ulju, ali to je 200 kuna kila.
Manje plaćam kilu janjetine na ražnju.
Piva 25 kuna. Ajd, pa je ne pijem.
Kobasa u pecivu - je da je podugačka, ona mađarska, dolazi Mađar već par godina, 40 kuna. Prošle godine je bila 30, pa smo kobase pojeli i ove godine.
Ugostiteljska ponuda je hopnula petsto - ma kaj, tisuću posto. Kam se god okreneš, stolovi i stolice za sjesti, nema da moraš stajati i ostati žedan - u ovo krizno doba visokih cijena, krčmari trljaju ruke, mali milijun stolova a skoro pa svi zauzeti bili prvoga dana, a danas, vikend subota - vjerojatno će se čekati na mjesto. Veli jedan lokalni Rom sa ženom, mlađahni ljudi - imamo mi međimurci para, lako platimo jedan langoš 20 kuna. I stali u red.
Mi iz principa nismo, otišli smo u red za kobase.

Zove znanac međimurski Slovenac da dođemo večeras malo na druženje, oni došli na Porcijunkolovo i odsjeli u Čakovcu u hotelu, veli, ne žele opterečivati rodbinu, pa bumo otišli i večeras malo obići prošćenje, sam moramo ići prije da si stignem u dućanu kupiti one žute tenis loptice, upala sam u penzić natjecateljsku ekipu a ja ljevak bacam dosta loše, pa ću doma do natjecanja vježbati svaki dan da im ne kvarim posjek, te već godinama vježbaju - veli muž, odi, on je u ekipi pikada, a onda tam nakon natjecanja plešu a on nema s kime, a te se penzionerke otimaju za njega jer je dobar plesač, pa idem da ga spasim, a i kaj bi njega babetine navlačile sim - tam, budem ja uvela malo reda i pokazala od kud je vrag z doma, hehe.....:)

Atppt

Aktivni član
Tu od
10 Sij 2021
Poruka
272
Ne danas nego preksinoć.
Bili u Čakovcu na Porcijunkolovom.
Otvorilo ga Prljavo kazalište.
Ne znam, razočaranje, valjda jer su pjesme sve redom bile iz moje mladosti. Ajde, ritam je bio ok, štimung nekakav napravljen, ali da mi je sjelo konstantno nabijanje baseva..... - puno ljepše i pitkije zvuče dok ih se sluša preko nosača zvuka.

Ovogodišnja dekoracija - nula bodova.
Zamjenili su šarene kišobrane sa bijelima i svjetlo naranđastima - monotonija.
Dislokacija OPG - ova na zasebnu, samotnu lokaciju osvjetljenu tamom ko za snimanje horor filma - nula bodova. Tko unaprijed nema informaciju gdje su, ili ne parkira auto kod tržnice, neće niti znati da su tamo, a kamo li ih posjetiti i nešto kupiti od njih.
Broj izlagača manji nego prošle godine - čini se da su i opet obrtnicima udarili ubibože najamnine pa ljudi nemaju računa doći izlagati.
Gastro ponuda - jedan langoš od 100 grama = 20 kuna.
Je da je taj langoš pećen u ulju, ali to je 200 kuna kila.
Manje plaćam kilu janjetine na ražnju.
Piva 25 kuna. Ajd, pa je ne pijem.
Kobasa u pecivu - je da je podugačka, ona mađarska, dolazi Mađar već par godina, 40 kuna. Prošle godine je bila 30, pa smo kobase pojeli i ove godine.
Ugostiteljska ponuda je hopnula petsto - ma kaj, tisuću posto. Kam se god okreneš, stolovi i stolice za sjesti, nema da moraš stajati i ostati žedan - u ovo krizno doba visokih cijena, krčmari trljaju ruke, mali milijun stolova a skoro pa svi zauzeti bili prvoga dana, a danas, vikend subota - vjerojatno će se čekati na mjesto. Veli jedan lokalni Rom sa ženom, mlađahni ljudi - imamo mi međimurci para, lako platimo jedan langoš 20 kuna. I stali u red.
Mi iz principa nismo, otišli smo u red za kobase.

Zove znanac međimurski Slovenac da dođemo večeras malo na druženje, oni došli na Porcijunkolovo i odsjeli u Čakovcu u hotelu, veli, ne žele opterečivati rodbinu, pa bumo otišli i večeras malo obići prošćenje, sam moramo ići prije da si stignem u dućanu kupiti one žute tenis loptice, upala sam u penzić natjecateljsku ekipu a ja ljevak bacam dosta loše, pa ću doma do natjecanja vježbati svaki dan da im ne kvarim posjek, te već godinama vježbaju - veli muž, odi, on je u ekipi pikada, a onda tam nakon natjecanja plešu a on nema s kime, a te se penzionerke otimaju za njega jer je dobar plesač, pa idem da ga spasim, a i kaj bi njega babetine navlačile sim - tam, budem ja uvela malo reda i pokazala od kud je vrag z doma, hehe.....:)
Pozdrav Jo
Kobasice kod Mađara su baš one nekadašnje kad se išlo u šoping i na sejem v Mađarsku (nostalgija)
Ozvučenje je vjerojatno takvo zbog grabe i okolnih zidina i drveća pa se čuje jako loše.

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,536
Jel neko čuo za firmu Vital group iz Osijeka? Pozvan sam na neku prezentaciju,ali mi tu nešto smrdi. Firma nema ni svoju stranicu

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,536
G Marek sigurno nešto prezentiraju a večera je badava a vi ak kupite kupite bez obaveze
Fora je v tome da je to ujutro. Svako dobiva poklon u vrijednosti 500 kuna🤔🤔🤔. I još ak ste bračni par i mobitel🤭. I sve to bez obaveze na kupnju. Sutra izvještavam o događaju 👍

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh