• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,490
Možda netko od prijatelja želi vidjeti hoće li se tko upecati

Posljednje uređivanje od moderatora:

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Ti organizatori se služe kurvinskim poslovima. Sve "besplatno" onda te dovedu u prilično nezgodnu situaciju kad moraš kupiti ponuđeno!

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621
Ako sam na vagi, može prodavač prevagnuti na stranu kupovine, a inače se more na glavu postaviti i opet ne bum kupil ono kaj mislim da mi ne treba ili da nije dobro.
Nema u takvim stvarima nezgodnih situacija.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,913
Jučer dovukao novu prikolicu, spremio dvorište, mehanizaciju, oprao traktor natenkirao... Spremio prikolicu i papire i čeka registraciju.

I danas me familija odvela na more 😂... Iako sam ja vozio, oni su me nagovorili jer sam ja teški protivnik mora IMG_20220731_192828.jpg IMG_20220731_192523.jpg IMG_20220730_181137.jpg

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,913
Skroz nova.

Zadnja po staroj cijeni ako se ne varam. Ali nemojte me držati za riječ.

IMG-20220731-WA0023.jpg

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ni u stare babe ništa đabe. :)

Navlakuša, sto posto.
Tako mi bili pred dvadesetak - tridesetak godina na par prezerntacija, na jednoj smo zbilja dobili nekakvu skromno - skromnu večericu i čašu soka, bilo je to u Ktc restoranu organizirano, prodavali su Dormeo - ilitiga nešto slično - madrace, jastuke, nije još bilo to medijski i preko neta eksponirano nego preko prezentacija samo - išli i naši prijatelji i kupili madrac dvokrevetni za 4 tisuće kuna - u ono vrijeme, mslim da su još milijuni bili.
Mi nismo kupili ništa. Još mi je živo u sjećanju prezentacija u Vž u hotelu, bilo nas četerdesetak parova, i prijatelji naši, na stolu nas je dočekao vrč vode - iz pipe - i četiri čaše. prodavali su apartmane u Španjolskoj "po veoma povoljnim cijenama" - kupiš i možeš u njega bilo koja dva tjedna u godini koje sam izabereš i ništa dodatno ne plaćaš samo svake godine cijenu održavanja apartmana. I ponuda takva, povoljna je samo večeras, samo večeras se može potpisati ugovor i dati akontacija. Ako nemaš novce kod sebe, evo, jedan iz ekipe prezentera će sada odmah u pol jednaest noću sjesti s tonbom u auto i ići k tebi kući preuzeti novce jer ta ponuda sutra ujutro više neće vrijediti.
Ja sam im otvoreno, jasno rekla da mislim da su prevaranti i da ti apartmani postoje samo na njihovim slajdovima. Taj što je sjeo do mene da me nagovori da odemo doma po novce je kolutao očima a iskre su frcale od ljutnje mu u zraku, i na kraju je odustao od želje da ja budem vlasnik apartmana u Španjolskoj koji ću povoljno platiti i dalnji godišnji trošak mi bude samo održavanje.
Nakon godinu i pol otprilike nakon prezentacije na kojoj smo bili počašćeni vodom, čitala sam u novimnama članak koji je govorio o hapšenju griupe prevaranata koji su prodavali apartmane u Španjolskoj.
Inače, imaju dobru foru, zamjetla sam šprancu - nakon prezentacije ubrzo se jave dva para jedan za drugim koji "kupuju" ponuđeno. I onda se javi još ponetko tko nasjedne - ljudi misle, evo, kupio je ovaj, ovaj, ovaj, mogao bij i ja, zašto ne, prezentacija tako lijepo zvuči.....

Eh, moj deda Marek, ako ti dobiješ poklon od 500 kuna a da pritom ne moraš ništa zauzvrat kupiti - naravno, to što ćeš morati kupiti premašiti će bar dva puta po petsto kuna - ali ako dobiješ poklon od 500 kuna bez ikakvoga svoga troška, ja ti dam još 500 kuna.
Zato idi na prezentaciju i čekamo da nam ispričaš kako je bilo. :)

Posljednje uređivanje:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Pozdrav Jo
Kobasice kod Mađara su baš one nekadašnje kad se išlo u šoping i na sejem v Mađarsku (nostalgija)
Ozvučenje je vjerojatno takvo zbog grabe i okolnih zidina i drveća pa se čuje jako loše.
Da, može biti.
Bili smo i jučer, ali Šuputovu nismo čekali - mislim da je ona jučer bila. Nisam poklonik. A na Nedu neću jer nisam niti njezin fan a mužu bi da dođemo blizu bine oči iskočile i vjerojatno bi mu se dioprtija od buljenja smanjila, a onda bi, ak mu se bitno popravi vid skužil da Neda sa sedamdeset izgleda bolje neg ja sa šezdeset, i moglo bi se u braku našem zaljuljati ak progleda i jasno vidi kaj mi je protok vremena napravil. ;) :)

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,500
Ja sam pokušao ići jednom na prezentaciju i nikad više. Dovezao sam roditelje na nekakvu prezentaciju posteljine ili čega više i nisu me željeli pustili u salu pod izgovorom da sam premlad jer trebao sam biti stariji od dvadeset i nešto godina, ne sjećam se točno više. Pokupili smo se i svi otišli doma , nazivali su danima i ispričavali se i nudili nove prezentacije, nismo više razmišljali o takvim stvarima. Naučio sam se da nema besplatno ničeg u životu.

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,538
Ni u stare babe ništa đabe. :)

Navlakuša, sto posto.
Tako mi bili pred dvadesetak - tridesetak godina na par prezerntacija, na jednoj smo zbilja dobili nekakvu skromno - skromnu večericu i čašu soka, bilo je to u Ktc restoranu organizirano, prodavali su Dormeo - ilitiga nešto slično - madrace, jastuke, nije još bilo to medijski i preko neta eksponirano nego preko prezentacija samo - išli i naši prijatelji i kupili madrac dvokrevetni za 4 tisuće kuna - u ono vrijeme, mslim da su još milijuni bili.
Mi nismo kupili ništa. Još mi je živo u sjećanju prezentacija u Vž u hotelu, bilo nas četerdesetak parova, i prijatelji naši, na stolu nas je dočekao vrč vode - iz pipe - i četiri čaše. prodavali su apartmane u Španjolskoj "po veoma povoljnim cijenama" - kupiš i možeš u njega bilo koja dva tjedna u godini koje sam izabereš i ništa dodatno ne plaćaš samo svake godine cijenu održavanja apartmana. I ponuda takva, povoljna je samo večeras, samo večeras se može potpisati ugovor i dati akontacija. Ako nemaš novce kod sebe, evo, jedan iz ekipe prezentera će sada odmah u pol jednaest noću sjesti s tonbom u auto i ići k tebi kući preuzeti novce jer ta ponuda sutra ujutro više neće vrijediti.
Ja sam im otvoreno, jasno rekla da mislim da su prevaranti i da ti apartmani postoje samo na njihovim slajdovima. Taj što je sjeo do mene da me nagovori da odemo doma po novce je kolutao očima a iskre su frcale od ljutnje mu u zraku, i na kraju je odustao od želje da ja budem vlasnik apartmana u Španjolskoj koji ću povoljno platiti i dalnji godišnji trošak mi bude samo održavanje.
Nakon godinu i pol otprilike nakon prezentacije na kojoj smo bili počašćeni vodom, čitala sam u novimnama članak koji je govorio o hapšenju griupe prevaranata koji su prodavali apartmane u Španjolskoj.
Inače, imaju dobru foru, zamjetla sam šprancu - nakon prezentacije ubrzo se jave dva para jedan za drugim koji "kupuju" ponuđeno. I onda se javi još ponetko tko nasjedne - ljudi misle, evo, kupio je ovaj, ovaj, ovaj, mogao bij i ja, zašto ne, prezentacija tako lijepo zvuči.....

Eh, moj deda Marek, ako ti dobiješ poklon od 500 kuna a da pritom ne moraš ništa zauzvrat kupiti - naravno, to što ćeš morati kupiti premašiti će bar dva puta po petsto kuna - ali ako dobiješ poklon od 500 kuna bez ikakvoga svoga troška, ja ti dam još 500 kuna.
Zato idi na prezentaciju i čekamo da nam ispričaš kako je bilo. :)
Idem iz znatiželje i informiraću vas kako je prošlo. Kaj se kupovine tiče,mene nije sam tak dobiti. Ipak mi je osnovno zanimanje trgovac. A i delal sam i ja prezentacije tapervera tak da znam sve fore. E sad,kaj to njima vrijedi 500 kuna,o tom potom. Imam i dokument da je poklon već službeno moj🤭🤭🤭

Prilozi

• IMG_20220731_210833_804.jpg
    IMG_20220731_210833_804.jpg
    23.2 KB · Pregleda: 29

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Skroz nova prikolica? Koja je cijena?
Pred nekoliko godina trebao sam malo veću prikolicu za voziti namještaj oko
2 m x 3 m
Našao Njemačku firmu BLYSS. Kontaktirao ih i dobio upitnik što želim. Odabrao dvoosovinsku, 4 skidajuće stranice, cerada u visini oko 1,5 m. Ima još nekih kerefeka. Ukupna težina 750 kg jer nemam dozvolu kategorije za prikolicu
2300 € registrirana u V. Gorici.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Obično su to varke,ali imaju sad bolje metode. Stvarno vas počaste besplatnom večerom, ne treba ništa kupiti,nikakve obaveze,ali onda slijedi drugi poziv za prezentaciju od nazovimo to slične firme. Naravno onda bude svašta.

Atppt

Aktivni član
Tu od
10 Sij 2021
Poruka
272
Da, može biti.
Bili smo i jučer, ali Šuputovu nismo čekali - mislim da je ona jučer bila. Nisam poklonik. A na Nedu neću jer nisam niti njezin fan a mužu bi da dođemo blizu bine oči iskočile i vjerojatno bi mu se dioprtija od buljenja smanjila, a onda bi, ak mu se bitno popravi vid skužil da Neda sa sedamdeset izgleda bolje neg ja sa šezdeset, i moglo bi se u braku našem zaljuljati ak progleda i jasno vidi kaj mi je protok vremena napravil. ;) :)
Nemoj tako loše o Jahabiju
Pričali smo u četvrtak kod Mađara
Niste me prepoznali. Nema veze
Drago mi je da smo se sreli ali nije bilo vremena za čavrljanje
A i Neda je kao Šuputica poluplastična i treba certifikat na aerodromu😄

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Nemoj tako loše o Jahabiju
Pričali smo u četvrtak kod Mađara
Niste me prepoznali. Nema veze
Drago mi je da smo se sreli ali nije bilo vremena za čavrljanje
A i Neda je kao Šuputica poluplastična i treba certifikat na aerodromu😄
A nije to ništ, to ja samo malo dramim. :)
Prisjećamo se imuž i ja, ali nismo sigurni - ti si onaj visoki, malo krupniji, mlađahni kaj smo pričali kod Mađara još za danjeg svjetla?
Kaj nisi rekao - hejlo? :)
Si dočekao tam malo niže one đeziste da počnu svirati, dečki su majstori, onaj njihov bubnjar je u rangu najboljih svjetskih bubnjara, dečke bi se moglo slušati dva dana i noći uzastopce. Prošle godine i predprošle smo se zaljepili za njih doslovno. :)

Danas smo čvrsto odlučili raditi reda po garažama i vjerujem da hoćemo, sama sada vidim da se neki oblaci valjaju od Babinig kuta, a po oblacima nam se baš ne radi. A sa druge strane od istoka izviruje sunce, a niti po suncu nam se baš ne radi.
Tako da, vidjeti ćemo još šta ćemo raditi danas - uglavnom, planovi postoje, i to veoma dobro koncipirani. ;)

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh