Deda Marek
Iskusan lik
- Tu od
- 25 Pro 2021
- Poruka
- 2,538
Zato i velim da mi smrdi. Čak smo i pisane pozivnice dobili i lijepo piše za poklone
Leđa prema zidu i nemoj se prigibati makar bude na podu i 100 eura. 😉Zato i velim da mi smrdi. Čak smo i pisane pozivnice dobili i lijepo piše za poklone
Da, može biti.Pozdrav Jo
Kobasice kod Mađara su baš one nekadašnje kad se išlo u šoping i na sejem v Mađarsku (nostalgija)
Ozvučenje je vjerojatno takvo zbog grabe i okolnih zidina i drveća pa se čuje jako loše.
Idem iz znatiželje i informiraću vas kako je prošlo. Kaj se kupovine tiče,mene nije sam tak dobiti. Ipak mi je osnovno zanimanje trgovac. A i delal sam i ja prezentacije tapervera tak da znam sve fore. E sad,kaj to njima vrijedi 500 kuna,o tom potom. Imam i dokument da je poklon već službeno moj🤭🤭🤭Ni u stare babe ništa đabe.
Navlakuša, sto posto.
Tako mi bili pred dvadesetak - tridesetak godina na par prezerntacija, na jednoj smo zbilja dobili nekakvu skromno - skromnu večericu i čašu soka, bilo je to u Ktc restoranu organizirano, prodavali su Dormeo - ilitiga nešto slično - madrace, jastuke, nije još bilo to medijski i preko neta eksponirano nego preko prezentacija samo - išli i naši prijatelji i kupili madrac dvokrevetni za 4 tisuće kuna - u ono vrijeme, mslim da su još milijuni bili.
Mi nismo kupili ništa. Još mi je živo u sjećanju prezentacija u Vž u hotelu, bilo nas četerdesetak parova, i prijatelji naši, na stolu nas je dočekao vrč vode - iz pipe - i četiri čaše. prodavali su apartmane u Španjolskoj "po veoma povoljnim cijenama" - kupiš i možeš u njega bilo koja dva tjedna u godini koje sam izabereš i ništa dodatno ne plaćaš samo svake godine cijenu održavanja apartmana. I ponuda takva, povoljna je samo večeras, samo večeras se može potpisati ugovor i dati akontacija. Ako nemaš novce kod sebe, evo, jedan iz ekipe prezentera će sada odmah u pol jednaest noću sjesti s tonbom u auto i ići k tebi kući preuzeti novce jer ta ponuda sutra ujutro više neće vrijediti.
Ja sam im otvoreno, jasno rekla da mislim da su prevaranti i da ti apartmani postoje samo na njihovim slajdovima. Taj što je sjeo do mene da me nagovori da odemo doma po novce je kolutao očima a iskre su frcale od ljutnje mu u zraku, i na kraju je odustao od želje da ja budem vlasnik apartmana u Španjolskoj koji ću povoljno platiti i dalnji godišnji trošak mi bude samo održavanje.
Nakon godinu i pol otprilike nakon prezentacije na kojoj smo bili počašćeni vodom, čitala sam u novimnama članak koji je govorio o hapšenju griupe prevaranata koji su prodavali apartmane u Španjolskoj.
Inače, imaju dobru foru, zamjetla sam šprancu - nakon prezentacije ubrzo se jave dva para jedan za drugim koji "kupuju" ponuđeno. I onda se javi još ponetko tko nasjedne - ljudi misle, evo, kupio je ovaj, ovaj, ovaj, mogao bij i ja, zašto ne, prezentacija tako lijepo zvuči.....
Eh, moj deda Marek, ako ti dobiješ poklon od 500 kuna a da pritom ne moraš ništa zauzvrat kupiti - naravno, to što ćeš morati kupiti premašiti će bar dva puta po petsto kuna - ali ako dobiješ poklon od 500 kuna bez ikakvoga svoga troška, ja ti dam još 500 kuna.
Zato idi na prezentaciju i čekamo da nam ispričaš kako je bilo.
Pred nekoliko godina trebao sam malo veću prikolicu za voziti namještaj okoSkroz nova prikolica? Koja je cijena?
Nemoj tako loše o JahabijuDa, može biti.
Bili smo i jučer, ali Šuputovu nismo čekali - mislim da je ona jučer bila. Nisam poklonik. A na Nedu neću jer nisam niti njezin fan a mužu bi da dođemo blizu bine oči iskočile i vjerojatno bi mu se dioprtija od buljenja smanjila, a onda bi, ak mu se bitno popravi vid skužil da Neda sa sedamdeset izgleda bolje neg ja sa šezdeset, i moglo bi se u braku našem zaljuljati ak progleda i jasno vidi kaj mi je protok vremena napravil.
A nije to ništ, to ja samo malo dramim.Nemoj tako loše o Jahabiju
Pričali smo u četvrtak kod Mađara
Niste me prepoznali. Nema veze
Drago mi je da smo se sreli ali nije bilo vremena za čavrljanje
A i Neda je kao Šuputica poluplastična i treba certifikat na aerodromu😄