• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Atppt

Aktivni član
Tu od
10 Sij 2021
Poruka
272
A nije to ništ, to ja samo malo dramim. :)
Prisjećamo se imuž i ja, ali nismo sigurni - ti si onaj visoki, malo krupniji, mlađahni kaj smo pričali kod Mađara još za danjeg svjetla?
Kaj nisi rekao - hejlo? :)
Si dočekao tam malo niže one đeziste da počnu svirati, dečki su majstori, onaj njihov bubnjar je u rangu najboljih svjetskih bubnjara, dečke bi se moglo slušati dva dana i noći uzastopce. Prošle godine i predprošle smo se zaljepili za njih doslovno. :)

Danas smo čvrsto odlučili raditi reda po garažama i vjerujem da hoćemo, sama sada vidim da se neki oblaci valjaju od Babinig kuta, a po oblacima nam se baš ne radi. A sa druge strane od istoka izviruje sunce, a niti po suncu nam se baš ne radi.
Tako da, vidjeti ćemo još šta ćemo raditi danas - uglavnom, planovi postoje, i to veoma dobro koncipirani. ;)
Da ja sam taj
Idući put idemo na kavu ili gverc (tamo je pokraj)

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,538
Obećao sam izvještaj sa prezentacije. Prezentator fantastičan govornik ,mađar sa odličnim hrvatskim jezikom. Za skoro 4 sata prezentacije ni čaša vode. Glavni proizvod do kojeg je došel nakon skoro 2 sata je masažna fotelja za skromne 22 i pol jezerače. U nagradnoj igri si mogel osvojiti 50 posto popusta,set suđa i indukcijsku ploču. Sve skupa onda ispadne 11 hiljadarki. Ne vredi ni pol toga. Pokloni da se smrzneš,odnosno ne smrzneš. Ko steznik za grijanje leđa vrijedi 500 kuna🤭. Ak deneš 25 takvih na kup. I onda teško 🤔. Bračni parovi još plus najmoderniji hungary pametni telefon za cca 10 eura. Stoga,kome je dosadno i oće potrošiti 4 vure ,preporučam. Tak da kolegice Jo nikak nisam zaslužil još 500 pri tebi 😒 IMG_20220801_121541_671.jpg IMG_20220801_124944_565.jpg IMG_20220801_125042_130.jpg

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Jel ima pametni telefon i ekran ili samo ovu naljepnicu? 😁 Vidim da svira i MP3 ko Nokie od prije 20 godina. 🙂

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,538
Ma ima i ekran. I kameru čak. Da se smrzeš od čuda tehnologije. Sad sam skužil i svjetiljku🤭

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,538
To je 15 cm? Trebal si uzeti ytongovo bijelo ljepilo. Milina za delati i najčišči posel

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,766
15 su noge...10 je ploca i sve dalje gore...pa.mislim da bu i fleksibilno dobro...a ionak ide gletanje i zavrsni sloj poslije...
Htel sam onu lopaticu za siporeks...al nigde.nisam.uspel najti...

Posljednje uređivanje:

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,538
Kak misliš ploća? Kaj bu i ona od ytonga? Neznam na koju lopaticu misliš. Imaju kutije sa zupcima za navlačenje ljepila. One su prema debljini siporeksa. Napuniš ,okreneš i vlečeš po zidu. Samo neznam dal ima tak uske . Ja sam delal sa 20 i 30 cm. Stvar je zakon Screenshot_20220801-155741~2.png

Posljednje uređivanje:

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,766
Da, takva lopatica...ma nisam ju uspel naci a sad mi se neda vise traziti...moral bi postojati za desetku sigurno...
Nema betoniranja...sve je od siporexa i samota...ploca se slaze na resetku od metalnog kutnika 50x50...a gore ide kupola od toplovaljanog lima...

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Jučer švical mozak i tražio materijal.
Danas napravio nosač/poduporu za dizel motor na Mutu.

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,538
Da, takva lopatica...ma nisam ju uspel naci a sad mi se neda vise traziti...moral bi postojati za desetku sigurno...
Nema betoniranja...sve je od siporexa i samota...ploca se slaze na resetku od metalnog kutnika 50x50...a gore ide kupola od toplovaljanog lima...
Poslikaj malo radove. Imam i ja tak nekaj u planu,pa me baš zanima izvedba. Samo bi ja i kupolu zidal. I na kraju oblekel s pločicama od crijepa

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,766
Slikam sve po fazama...sutra je plan noge i zidic pa kod suseda zavariti resetku...kutni je 50x50x5...
Ja idem sve sa siporekson jer mi odgovara moderan dizajn...

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Došao sam sad doma od mlađe kćerke i zeta, pomagao sam im zidati uličnu ogradu od betonskih kvadri/blokova. Ova ploča ih reže kao pekmez. Dva dana sam rezao s Parkside pločom, pa sad znam koje je ona sranje, nit kaj košta nit kaj valja. Dimi, smrdi, praši, a najmanje reže. Ova je zakon, njoj moj naklon do poda :
IMG_20220801_160555.jpg
Doma me dočekao ekološki užas. Najmanje 1 kvadratni kilometar oko nas stoji plavi dim od auspuha, MIO 600, moj mladi susjed 37 godina freza u povrtnjaku, a nema vjetra niti dašak.
Užas od neznanja i dima koji stoji... 😖😥😖😥

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,913
Vodio danas malog da vidi vjetro elektrane...

Jel ima neki forumaš tu benkovac, karin, obrovac, zadar?

Da pogledam voćnjak, popijem pivo i tako nešto... 2. Dan i već kosu čupam od dosade..

IMG_20220801_152151.jpg

• Like
Reactions: ZJ

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,552
20220801_212719.jpg 20220801_212843.jpg
Danas napravljen jedan priključak. Osta samo uška za toplinger i da se očisti i pofarba.
Možda neko skonta šta je.
Radi na ekscentar. 20220801_212843.jpg
Neka se ne naljuti neki, jer opet ja nešto pravim.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh