• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,998
Danas popodne u blizini VRSI MULO požar, Kanaderi uzimaju vodu iz mora, mislim da ih je 5 u akciji.

Prilozi

• IMG_20220725_123830.jpg
    IMG_20220725_123830.jpg
    86.1 KB · Pregleda: 42
  • IMG_20220725_123827.jpg
    IMG_20220725_123827.jpg
    42.2 KB · Pregleda: 42
  • IMG_20220725_123809.jpg
    IMG_20220725_123809.jpg
    106.1 KB · Pregleda: 43

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Je,fali zajebancije,mogao bi ga ti pokušati nagovoriti na sudjelovanje.

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,538
Nebum odustal. Čujemo se mi. Ne poznam ga dugo,ali se vidi da je vredni čovek i poštenjak. Valjda se mora malo ohladiti. Bu to prešlo njega. Nadam se 😎

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Evo upravo citam pa se moram nasmijat.Ministar zdravlja u Austriji objavljuje da su ukinuli karantenu od 1. augusta nadalje, mozes raditi ak si pozitivan,sa maskom preko lica(10 dana) ili 2m razmak,u zatvorenom takodje maska al smijes u trgovine,u gostionu smijes sljudima pricat al nesmijes jesti. :hahah: Sve ludje i ludje mjere za mjerenje gluposti ljudske.👨‍🌾

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Budete se iznenadili kad se vrne. Šuma porušena, kola i prikolica složeni, na raketi napravljena generalka i prefarban na zeleno, gorice posađene sa francuskim sortama, kupljena nova Stihlovka..... :ppozdrav:
Niš od tog! Odlazi u pomorce :p :ppozdrav:

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,567
Svaka čast svemu, ja razmem zajebanciju i sve, fora je bil, al da nebi ko kaj krivo shvatil negda je stvarno bilo preveč.
Da se nebi ni dotični uvredil, nit ga poznam nit ikaj ali u svakoj temi nekaj, i stvarno negda preveč, da velim "pljuvanja" prema nama koji delamo posel kojeg on nemre pojmiti.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,787
Da ni Muha.......sjeo na njega?
Ja sam samo napisal ono kaj ja mislim, kao i uvijek. Tak i pričam, čak i onda kad nisam u pravu ali mislim da jesam.....

Svaka čast svemu, ja razmem zajebanciju i sve, fora je bil, al da nebi ko kaj krivo shvatil negda je stvarno bilo preveč.
Da se nebi ni dotični uvredil, nit ga poznam nit ikaj ali u svakoj temi nekaj, i stvarno negda preveč, da velim "pljuvanja" prema nama koji delamo posel kojeg on nemre pojmiti.
Nekad možda i je, ali je bil dobri duh ovog foruma i privatno čovjek kakvih danas malo hoda po ovome svijetu.

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,567
Primjetih da ga ljudi hvale ovako privatno i dapače, ma da bi riječ rekao, ali moraš se složiti sa mnom.
Lupio je glupost o tematiki u koju se razumiješ, dal u šali ili ozbiljno, i ti si samo napisal ono kaj misliš i eto uvredil se.
Iako mlad razumijem se i ja u pokoju stvar pa me isto tak zasmetalo dok sam znal pročitati, o onome na p... kaj se nesme spominjati, o traktorima, mehanizaciji, tehnologiji itd...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,787
Primjetih da ga ljudi hvale ovako privatno i dapače, ma da bi riječ rekao, ali moraš se složiti sa mnom.
Paaaaa, baš i ne moram

Lupio je glupost o tematiki u koju se razumiješ, dal u šali ili ozbiljno, i ti si samo napisal ono kaj misliš i eto uvredil se.
Upravo tak, ja sam napisal ono kaj mislim ili sam mislil u tom trenu.
Svakog od nas istina najviše boli, a svatko ko drugačije misli diže se na noge nebi li uvjeril ovog drugog u suprotno i nesporazum je tu.
Tak je i s onim na P, s onim na R, s onim..... ma sa svim

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Da ni Muha.......sjeo na njega?
Onda se vrnul ne bu.
.U Muhe trbuh pun odojakačadi, ak ga je poklopil trbuhom čovjek do zraka ni mogel doći pa mu je svečenik sigurno očital Amen.
To ti je gore - muhačov odojakački trbuh - gore neg da sam mu ja stala na nogu. :hahah:

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh