Deda Marek
Iskusan lik
- Tu od
- 25 Pro 2021
- Poruka
- 2,538
Jesam,ali za sad je tvrdoglavJe,fali zajebancije,mogao bi ga ti pokušati nagovoriti na sudjelovanje.
Niš od tog! Odlazi u pomorceBudete se iznenadili kad se vrne. Šuma porušena, kola i prikolica složeni, na raketi napravljena generalka i prefarban na zeleno, gorice posađene sa francuskim sortama, kupljena nova Stihlovka.....
Kaj se ovo događa? Čim nema jednog člana foruma,nema ni rakete,husqvarne,šume ,slikovnica.......🤭. Malo ipak fali njegova zajebancija
Ja sam samo napisal ono kaj ja mislim, kao i uvijek. Tak i pričam, čak i onda kad nisam u pravu ali mislim da jesam.....Da ni Muha.......sjeo na njega?
Nekad možda i je, ali je bil dobri duh ovog foruma i privatno čovjek kakvih danas malo hoda po ovome svijetu.Svaka čast svemu, ja razmem zajebanciju i sve, fora je bil, al da nebi ko kaj krivo shvatil negda je stvarno bilo preveč.
Da se nebi ni dotični uvredil, nit ga poznam nit ikaj ali u svakoj temi nekaj, i stvarno negda preveč, da velim "pljuvanja" prema nama koji delamo posel kojeg on nemre pojmiti.
Paaaaa, baš i ne moramPrimjetih da ga ljudi hvale ovako privatno i dapače, ma da bi riječ rekao, ali moraš se složiti sa mnom.
Upravo tak, ja sam napisal ono kaj mislim ili sam mislil u tom trenu.Lupio je glupost o tematiki u koju se razumiješ, dal u šali ili ozbiljno, i ti si samo napisal ono kaj misliš i eto uvredil se.
Onda se vrnul ne bu.Da ni Muha.......sjeo na njega?